mi a fene: 169 db NAP eladási ajánlata teljesült 1268,000 Ft áron. 150 db NAP eladási ajánlata teljesült 1288,000 Ft áron. a 169 darab 1150-es vétel volt, az 1288-as 1200-as vétel volt nem rossz, legalább ma lett valami nyereség:)
sosem történik semmi, csak felfelé vagy lefelé mennek papírok , lényegében ennyi:) most vettem --- optimistán otp-t 10:10:38-kor az első napi vételem mindig optimista, aztán lehet a következő....
2022.10.21
50 db OTP vételi ajánlata teljesült 8868,000 Ft áron.
de rég volt az, amikor ilyen vacsis programjaim voltak :) én passzív forumozó vagyok, tehát reagálok olyanra, amire reagálni akarok, de magamtól nem kezdek bele... amúgy meg "megint nem történt semmi" nap volt (nem daytrader szemmel nézve).
Amerika esésben van, az SP500 nagyon szép eső csatornában van, kb tankönyvi ábra. Az előző eső csatornából júl 22.-én kitört aug 22.-i maximummal (sajnos nem figyeltem, pedig a tradingviewon benn volt a grafikon) aug 22 után ismét kialakult egy eső csatorna kíváncsi vagyok le vagy fel fog kitörni az SP.
senior, remélem, csak egy jót vacsizol valami baromi csinos nővel ---- nem káposztás húst ---és csak azért nem írtál ma de azért vártalak, hogy írsz valamit de nem baj, ha nem
holnap számításom szerint október 3 óta meglesz a 200 ezer nyereség , amióta itt kereskedem az "alapban " sok vagy kevés? nem tudom, új felület, nehéz a kereskedés benne, hazug a real time adtam magamnak egy hónapot, hogy mi lesz 4 teljes kereskedési hét után az eredményem még a holnap és a jövő hét van hátra, hogy meglássam
de igazából 8998-re akartam bevinni az ajánlatot, csak mire bevittem, elvitték a 9000-en álló rakás eladót és engem is :) könnyű engem táncba vinni, ha magam is akarom:) nagyon örülök, egész nap vacak volt a hangulat , azt hittem ma nem lesz eladás
leves