senior, ide mersz nézni? súgok egy jó hírt : minden egyes 8800-as vételű otp-d 266 forinttal ér többet szép lett a 9066-os záróval telekom is szépet ment ma
kereskedj úgy, ahogy neked tetszik, és ahogy szereted csinálni. így igaz, én napközben rápillantok, ha van időm, de leginkább csak nap végén nézem meg, mi volt a BÉT-en. és a sok év alatt sokszor volt jó, hogy nem foglalkoztam vele napközben, így kedvezőbb áron tudtam venni vagy eladni másnap, és sokszor volt rossz, hogy nem foglalkoztam vele, mert lépni kellett volna :) nincs jó megoldás :)
senior, már korábban adtam, mint kellett volna, de 420x60 forint nagy kísértés volt most a következő 50 darabom 8700-ról van, azzal már jobban tudok várni szerintem te nem is nézed, hol tart most az otp, de vadállat lett !!! :)
nem akarok guru lenni, csak megélni abból, amit keresek időm van rá bőven - elég, ha feltaláló vagyok kajában:) és honnan tudod, hogy nem ízlene jobban ez a variáció? mindig csak kolbász? :)
én a hagyományos kolbászos verziót szeretem, de köszi 😄 - Azt tudod, Hogy soha senki nem bizonyította még be hogy a rövid távrafókuszálo kereskedés tényleg többet hoz-e mint a közép/hosszú távú. Főleg hogy hoz-e annyival többet ha hoz, mint amennyivel több időt kíván. A nagy tőzsdei guruk, alapkezelők tuti nem napizásbol lettek azok akik.Ez viszont biztos 😄
nem ülök a kezemen, mert épp kísérleti rakott krumplit csinálok zöldséges-brinzdás- tojásos töltelékkel, és meglocsolom tejszínnel és vajjal , sütőben sütöm nem lesz fogyókúrás:) de még nem adtam otp-t:)
olajos alajosból houdini-féle szabadulás egy része: 240 db MOL eladási ajánlata teljesült 2462,000 Ft áron. ez a pompás kötés született : 10:14:37-kor az erő legyen a mol-lal:) de nem én :)
leves