Hathor, szerintem pontosan tudod, hogy mekkora hatalmas mennyiséggel vagyok beszorulva otp-be és kispapírokba főleg az otp foglal sokat azt is tudod ---- ezerszer írtam ---- hogy nem szeretek semmit minuszban adni, inkább megvárom, amíg ki tudok jönni valamiből főleg akkor nem adok minuszban, ha nem is muszáj eleve 40 millióért adtam a lakást anno, tehát 50 millióra nem is érdemes számolni
jól sejted, sokkal kevesebből hoztam ki ezt a havi nyereséget nem számoltam ezt a részét, de szerintem 4-6 milliónál nem lehetett több, amivel operáltam, a beszorult rv-ket nem tudom bolygatni, mert nem szeretek minuszban adni, ha nem muszáj és most semmiféle kényszer nem volt, hogy minuszban adjak bármit is ... most arra voltam kíváncsi, mit tudok ezen az új felületen egy hónap alatt ...
Eladta a varosligeti lakasat, abbol tozsdezik. Arra irtam ha csak egy atlagos lakas volt, annak erteke ennyit hozna Allampapirban. Aki ide irogat tudta ezt. Na meg amugy is jo tudni, hogy niben mit lehet elerni
Ha jól sejtem, Éva viszont jelentősen kevesebb pénzt forgatott meg ehhez a nyerőhöz! Sántít ez az összehasonlítás! De akkor bedobok én is egy "alma-körte" típusú példát: Tegnap a Verona-Roma meccsen +2,5gól 2-es odds(itt még 1milla se kellett ekkora nyerőhöz)! Egyébként értem mire akartál utalni...
senior, szólítalak:) megvan a 4 hetes kereskedési eredményem az ersténél 369 ezer sikerült, nem könnyű körülmények közt --- részletek: otp: + 158 000 mol:+ 49 000 DM: +126 000 egyéb :+ 36 000 otp után egy kispapír lett a nagy nyerő ebben a hónapban :)
konferencia: navracsics: "azt akarjuk elérni, hogy az európai unió legátláthatóbb országa legyünk" /bruhaha/ hernádi:" a politika állandóan ráül és beavatkozik az üzleti életbe" /bruhaha/ MNB: minden szép és jó, csak a 15-ös busz közlekedik ritkábban, ezen még javítani kell" - nemzeti konzultációs kérdőív: "Ön egyetért azzal, hogy magyarországot soros györgy és brüsszel nyomorítja meg? --- és néha a buzik? 1. válaszlehetőség: igen 2. válaszlehetőség: igen
sok értelme nincs beadni amcsikat, mert majd szerda reggel lehet gondolkodni de persze ma szépen húztak felfelé, hogy rohadnának meg, miért nem tegnap este:)
otp-ben nekem sem volt sok élmény a héten de ezt vártuk hogy 9000 fölött adjuk nem érdemes gondolkodni, hogy jól tettük-e, megtörtént, lezárt rész, nyertünk, és kész :) a többivel kell majd foglalkozni a megmaradt adagokkal
az a 8660-as rés meg bármikor beüthet és akkor többet tudsz venni :) halloween:) ma nevettem, a rádióban gyakorlott műsorvezetők folyamatosan "helloween"-nek ejtették nem ugyanaz a hello és a halloween:)
szerintem jól tetted, főleg, ha van magasabbról is vételed napok óta nem adtam otp-t, vártam a 9000 fölötti eladást ma meglett van még erről a "kolbászolós" szintről 50 darabom 8868-ról, ha megy tovább, adom azt is és rengeteg van még, amit adhatok ma a méreg megevett, amikor láttam, hogy 8834-ig adták le, azt hittem, ma sem adok egy darabot sem ha megérte neked is adni, ne gondolkozz, jó volt-e itt a mol példa mára: ma 2530-on tudtam adni, aztán 2484-en zárt mit érdemes tartani ezen a magyar tőzsdén? amivel minuszban vagy ha pluszban, repüljön:)
leves