Mondjuk a bázis extrém volt, de nem olyan vészes ez...annyi, hogy egy ideig nem lesz 1800 az biztos, de azért erre a negyedévre is jutott ~37 forint nyereség/részvény!
nálam nincs légkondi, a nappalimban, mivel reggel 8-tól délután 1-ig idesüt a nap. nagyon meleg van, de a hálószobámban legalább 5-7 fokkal hidegebb, állandóan lehúzom ott a redőnyt nappal, csak éjszaka húzom fel, ma legalább 5ször bementem a hálóba 10-10 percekre "hűsölni", és egész nap csak szőlőt ettem gyümölcsjoghurtba keverve, de állítólag holnap még fokozódik a hőség péntek estig mondjuk budapesten más lehet, mint a balatonnál
Az a helyzet, hogy jol birom a meleget. A minuszt utalom. 0fok alatt nem komfortos,max ha kiminfottan hegyi turara, sniwboardozni megyek, akkor jo,de az is napsutesben . Annyira megszoktam a meleget, plane ventillator es klima nelkul, hogy a napokban mar huvosnek talaltam a lakast. Most visszamelegedve 35fokra pont jo.
ma este nem fogsz fázni:) de állítólag péntek estig sem fázunk:) de minek tolong 60 ember egy másik" fórumra"? ott mit tudnak meg? szerintem semmit ma nagyon nem gondoltam volna, hogy 9300-on eladok reggel és 8952-n kapok vissza legalacsonyabban otp-t
ma napon belül visszavettem legalacsonyabb áron --- 8952-n, ---a csodálatos otp-t innen indult felfelé 8976-tól , és napon belül zutty, már meg is kaptam mol-t rég kaptam utoljára 2830-on, nem is adtam el, mert annyira otp-t néztem, mit trükköznek még na, akkor 8750 az otp holnap?
leves