Basszus jól látom alteo mit produkált!? Kibaszott jól éreztem hogy ide, és wabiba kell szállnoma szaros opus és deltából még a hónap elején 😃 Mindkét papír bearanyozta a húsvéti ünnepeket 😃😃
Kedves kollégám! A wabe szépen észhez tért.Remélem még nem adtad el mert ott nagy dolgok vannak készülőben A maradék fillérjeimet DunaH.-ba raktam az biztosan 1000ft fölé fog menni és még 1300 ft-nál is 10 % oszti hozamot ìgér,le ne maradj. Az ANY -tól már én is félek,most szerintem ott egy kisebb pihenő és oldalazás lesz.
Köszi, ez nagyon jó lesz! Lehet némi korrekció, de mindjárt jön osztalékbejelentés, kgy, stb. Ráadásul a tegnapi napon is látszott, hogy mintha a fogukat húznák, úgy adnak le pár darab részvényt, a vételi erő meg mindjárt visszatér, mintha valami sürgetné őket..
https://invst.ly/1440vp Szóval mondhatnám: minden a terv szerint halad, sőt.... Az egy héttel ezelőtt készített vázlat szerint szépen haladt az árfolyam felfelé és túl is szaladt. Most kíváncsi vagyok, hogy a tegnapi megtorpanás után visszatér e a 3 szögbe vagy az oszti hírére emelkedik tovább??? Az RSI alapján korrekciónak kellene következni, de majd meglátjuk mi lesz. Minden esetre nem néz ki rosszul, mindenképpen tartani kell és a korrekciót esetleg bővítésre kihasználni. Én minden esetre a grafikonom szerint próbálok "eljárni".:))
Szia balentum, remélem, megjátszottad a BIF-et! Ha nem, szerintem még most sem késő, oszti bejelentés nemsokára jön és nagyon fegyelmezetten veszik, tisztán látszik. Plusz pletyka is van, a kínai delegáció eredményeiről beszélnek itt össze-vissza ;) Jelige: mondjátok meg Máriának, szeretem! :)
Természetesen, a publikus információkat megosztom majd a BIF-fel kapcsolatban itt a fórumon. De mindenkinek ajánlom a közgyűlést is, nagyon normális a menedzsment és a hivatalos rész után szívesen elbeszélgetnek a kisbüfikkel is, plusz a részvénykönyvet lehet nézegetni, nagyon tanulságos. Főleg idén lesz érdekes az új 4,5%-os szereplővel...
Kisbüfik topikja