ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓpimus !
Azért elfogadom a sorrended. :-)
Van elképzelésed az Opimus fórumán leírtakhoz ??
A Konzumhoz én nem tudok hozzáfűzni véleményt,mert nem ismerem,na jó azért a mostani történéseket igen. .-)
Ja és tüzépet és a Konzum áruházat,de itt ez másról szól ! Minden jót nektek !Én itt már nem szállok,be a vágtába.
Sokan az Opimusba is a mostani árfolyama miatt nem szállnak be.
ÉN ,tudod az Opimus mellett tettem le a voksom.
Ismered a múltját ? ( úgy nagyjából,trógerpéterestől . :-)
Azért elfogadom a sorrended. :-)
Van elképzelésed az Opimus fórumán leírtakhoz ??
A Konzumhoz én nem tudok hozzáfűzni véleményt,mert nem ismerem,na jó azért a mostani történéseket igen. .-)
Ja és tüzépet és a Konzum áruházat,de itt ez másról szól ! Minden jót nektek !Én itt már nem szállok,be a vágtába.
Sokan az Opimusba is a mostani árfolyama miatt nem szállnak be.
ÉN ,tudod az Opimus mellett tettem le a voksom.
Ismered a múltját ? ( úgy nagyjából,trógerpéterestől . :-)
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.