Továbbra is bizonytalan vagyok a dolog elindítója dógában.
Motoszkál bennem, hogy valami nagyobb cég próbál belevenni, aztán jöttek a legyek, és már zavarta, hogy nagyon felnyomják az árfolyamot, így meglocsolta egy kicsit őket, hogy csemegézhessen egy picit.
Valahol valaki kb. 4 milliónyi papírról írt, hogy ennyi cserélt gazdát, ha egy nagy ebből kettőért felelős, a többit a legyek adták, akkor simán lehetséges az, hogy ma 200-300 k elindította a piac bedőlését, némi hasznot realizálva, aztán majd 150 alatt visszaveszi...
Eddig nem nagyon szálltam bé ilyen kicsike papírokda, de majd most rálesek, ha elfogy az eladók sora -20%-on, lehet, hogy újra kockáztatok.
Törölt felhasználó2010. 09. 16. 11:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
mert Te kapcsoltál időben, jópáran csak később
így jártam tavaly az eco-val is, a tetején meg csak tényleg mázlival lehet kiszállni
na, most nekem pihi, nézem a beszállót majd, olvaslak Titeket. köszönöm így is az értékes hozzászólásokat, melyek segítenek a döntésben!
nem úgy alakult, kényszer lett belőle.
nem jött már elég vevő, már tegnap is rezgett a léc a kegben, phy sokkal erősebbnek tűnt, de a nyitó után kegestül ment a levesbe
Valószínűsítem, hogy a bennfentesek öntötték a több, mint 100 millió forint értékű papírt a piacra, és utána jöttek a kisebbek, nagyobbak.
Egyébként éppen most a Humetet is már kihozták nullára... hamarosan a negatív szám lesz ott is az uralkodó.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?