Gratulálni szeretnék azoknak akiknek még sikerült 305-ön venniük a nagy rallyban, hogy nehogy kimaradjanak.
...és leteremteni azokat a szerencsétleneket, akik 200-300%-os nyereségben eladták (92-ről), ezt a remek befektetési (WC) papírt.
Még egyszer ... :)
bemutatja azúj üzleti tervet miszerint a friss
közkéz kimegy almásra belfingik a nagy tartájba és ezt lepalpckozzák majd értékesítik malac pörzsöléshez:) én is meghallgatom.
Bár azok a spekik akik elindították a rallyt, most még megfordíthatnák 1-2 napra, biztos lenne jó pár visszaugró, akik a már realizált nyereményüket el is buknák!
Gondolom később teljesült a vétel, mint ahogy elment nyaralni s mivel ezt a csodát nem lehet shortolni így a meg nem vett rv-re nem tudott eladást betenni. Sztem ebben semmi különös nincs, hacsak nem több százezer darabos megbízást ad meg az ember. Azt meg nem hinném.
Nyaralás alatt meg kicsit morbid KEG-gel foglalkozni.
Szerintem is.
Még annyit, hogy mivel ma nagy pakkok egyben nem nagyon vannak, két eset van:
1. Valaki tényleg ilyen érdekes módszert választott, hogy megvegye a cég egy nagyobb részét, és nem érdekelte az ár, meg hogy lassan jön össze a pakk.
2. Egy nagy sem vette több napra, csak elíndítottak a lavinát, a többit meg megoldották a kisbefektetők.
Az utóbbinak nagyobb esélyét látom, szerintem tegnap már a nagyok távol voltak, illetve az eladási oldalon maximum.
Ki az, aki több száz milliót betol ide a mostani eladhatatlanságot kockáztatva?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?