Mert volt 10k(nekem ez már sok egy ilyen papírból) és már soxor megjártam a csodavárást:humet,freesoft,phyl,dehát aki mer az nyer. Azért az elég meleg pl.,hogy nap elején van 1,2M-ért keged,nap végén meg nem tudod eladni 0,8-ért,berakhatod másnap limitre és imádkozol=0,64M.
Na.Ez a para.Stopot ne említsd,mert az mindenkinek van,szerinted lesz annyi vevő a könyv végén,ha kitömik a 2-300k vevőt?Kimész egy kv-ra és -20%-on van a papír és nem teljesült a megbízásod.Na.De inkább menjen 1k-ig és nyerjen(majdnem) mindenki.
Szerinted lehetseges, hogy a nagy testver all a vasarlasok mogott, es nem hiire megy a rally?
Vegulis az alaptoke toredekeert tudjak megszerezni azt, ami amugy sok pezbe lenne nekik...
Jaj bocsánat !
Az az igazság hogy épp most ébredtem fel és ezt jól benéztem álmos ,kába fejjel. Azt a hozzászólást kassziopeia írta.
De az tény hogy marslako2 valóban szokta utánozni a nevem. pl. így : G0RD0NGEKK0
Holott az igazi helyes így : GORDONGEKKO
Tehát az o betűk helyett 0 írt.
Veszélyesen anarchista kis aljas kölök.
De a lényeg hogy én tartom a keget. Nagyon fog még menni. Nem szabad a vészmadarakra hallgatni.
A 16956 HOZZÁSZÓLÁSTNEM ÉN ÍRTAM !!!
Marslako2 idióta kölke valahogy klónozta a nevem, ami teljesen úgy néz ki mint az enyém.
Lehet hogy rájött a belépő kódomra.
De hülyeséget írt. Ráadásul soha nincs önálló gondolata, hanem beszokott másolni valakinek a hozzászólásából.
Most pl. arra buzdít hogy ésszerű lenne eladni,
de ezt a mondatot az otp-ben mondta valaki más. Aztán kijelenti hogy a célár 400.
Most nem logikátlan hülye az ilyen ?????
Figyeljétek mennyire teljesen ugyanolyan a két
Mr_Gordon-Gekko.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?