Azt gondoltam, hogy bankfiókban nem lehet, de régebben volt olyan, hogy az ügyintéző telefonált egy brókernek, hogy tegyen be ajánlatot x db valamilyen részvényre y Ft-on. (Szerintem a bróker a tőzsde épületében volt.)
Nem tudnak, megkérdeztem. Fiókban se tudsz ilyenre megbízást adni, mert ugyanezt a rendszert használják.
Mondjuk eddig nem volt ilyen gondom, hogy sávtetőn akartam megbízást adni, de tegnap sem működött. Nem is kaptam ma phylt, akkora volt a sor.:-(
Ugyenez van nekem is erstebrokerben. Még a BÉT-ig sem jut el, tehát a kliens szoftver a hibás. Kérdés, hogy a BÉT-hez hozzáférők be tudnak -e tenni magasabb ajánlatot most. Vagy olyan már nincs, csak ilyen rendszereken keresztül?
Ezek szerint az Erste rendszere sem működik jól, vagy szerintük ez a jó. Érdekes módon az egyenlegközlőben módosítják a záróárfolyamot, de a vételi megbízásnál nem.
Mondjuk ennek minden rendszerben azonosan kellene működnie, vagyis akkor sehol sem kellene elfogadja még, de akkor nem tudom, hogy meddig. Még sosem került elő ez a probléma nálam.
E-brokerben nem, nem tudják mi a hiba, de mindig azt írja ki, hogy limitártúllépés. Pont az előbb telefonáltam, tegnap is így volt, de xartak bármit is csinálni.
Igen, sajna csak 9 körül frissíti az előző napi záróárat. Valószínűleg azért látod csak 8:45-től a könyveket, mert nincs real-előfizetésed, így 15 perccel késleltetve látsz mindent.
Nem hiszem. Egyrészt, mert nagyon nehéz beszállni, hacsak nem az elején vagy elég bátor, másrészt az OTP-nek még most is 5 milliárd felett van a forgalma, a KEG-nek meg 120 millió?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?