Az Európai Bizottság keddi szokásos ülésén dönthet arról, hogy kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország, Csehország és Lengyelország ellen, amiért elutasítják, hogy a 160 ezer menekült befogadásáról szóló
nem, de te biztos igen, tedd meg. hátha kiderül, hogy félreértés.
most egy kicsit olyan fura érzésem lett, mint amikor a rendőr felteszi a kérdést, hogy pál (nem ez a nevem persze), tudja-e hogy miért állítottam meg
nem volt róla szó, hogy a minkahelyen, az nyilván nem ok, de önmagában az, hogy toboroznak, sőt, megcélozzák a konkurenciánál lévő embereket, az nem etikátlan, nem?
Figyi, ha te épp nyomod a pedált a munkahelyen és bemegy a konkurrencia, hogy Mister Bekre, látjuk, jól muzsikál. Van egy kompetitív ajánlatunk az ön számára -- úgy rugnák ki, hogy Fekete-Győr András is elismerően bólogatna.
Namost kb ezt csinálják pár külföldi intézmény emberei. Egyébként valószínűleg magánkórházak.
Meg kell változtatni a törvényt mert jó, lehet, hogy túl jó! Az nem lehet, hogy ne találjanak hibát benne!
Csak az a törvény jó, amelyiket meg kell változtatni?
Azt mondod, némán kell tűrni, hogy a közösség ellen tegyen, különben lesz mire vernie a tamtamot? Ez nem legalább annyira rossz? Nem a választóknak kellene inkább fejlesztenie a politikai kultúráját ahelyett, hogy úgy tennénk mintha semmi se történt volna? Nem lehet mindig pártokra mutogatni, ez a magyar társadalom szegénységi bizonyítványa.
na ja
csak ahhoz tökéletes nyelvtudás kellene
ellenkező esetben az évi netto 60 ezer euró lecsökken 25 ezerre
konkrétan
nem tudnak nyelvet azok, akiknek már van tapasztalatuk, más meg nem kell
Az orvosoknak nem elég. nem azért, mert ők "nem kádár népe" (mondjuk kevésbé mint a vidéki 8 általános), hanem mert ők hivatalból kénytelenek látni az orvos fizetéseket kicsit nyugatabbra.
Folyamatosan rekrutálnak magyar orvosok között (megjegyzem: ez önmagában etikátlan) német és dán kórházak. Nehéz helyekre, nehéz munkakörbe, persze, ahová az árja német nem akar elmenni.
én nem mondtam, h mensa tag vagyok és nem is írtam
a fidesz választókról annyit, hogy ez kádár népe, nincs min csodálkozni
itt változás csak akkor lesz, ha jön egy brutális pofon - ami szerintem nem történik meg
na, akkor tabula rasa és elindulhatunk felfelé
nézd meg: adtak baksist az orvosoknak, decemberben majd keresnek havi 380 ezret és máris úgy gondolják, hogy nem is olyan rossz ez
ennyi elég a magyarnak
nincs itt sértegetés szerintem
az mszp benne van most is az üzletben ahogy előtte a fidesz
én azon nevettem, amikor a jobbikos, mszp-s és fideszes egymás után adta a kilincset x kifizetőhelyen
nem a szomszéd mesélte
utána a tele szájjal anyázták egymást a nyilvánosság előtt
csak az új kezdeményezésekben van lehetőség
sajnálom, hogy sértegetéssé fajult a kifakadásom.
nem rád haragszom, hanem a szürkeállomány nélküli magyar "baloldali ellenzéki" pártokra, mert nekik (gondolnám én naivan) tényleg az lenne a dolguk, hogy politikai stratégiát faragjanak, ehelyett a politikusaik teljesen dezintegrálódtak, mindegyik saját magának akarják a következő négy évre bebiztosítani a havi 750 ezer forintos fizetést. NULLA szavazatot érdemelnek ezek, nem választási győzelmet. isten ments hogy ez az impotens banda döntési pozícióba kerüljön.
Kedden új eljárást indít Magyarország ellen az EU
Ugrás a cikkhez