A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Elsősorban a strasbourgi kárpótlási perrel kapcsolatban szeretnék pertársaságot.
Elérhetőségeim: www.karpotlasijegy.com vagy
E-mail: info@karpotlasijegy.com
mindenesetre a szokásos forgatókönyv lesz, pereljék az államot majd az adófizetők kifizetik mint számos esetben - konzekvencia nulla az itthoni döntéshozók esetében-pedig egy bevezetéssel (MKB, Szrt..) be lehetne vonni a jegyeket, abszurdum ami a jegyben folyik évek óta meg maga a kptv is abszurd. Sztem ilyen a világon nincs ez mi a kis unikumunk.
szuper.:)csak nemzetközi szinten lesz ebből valami.
Törölt felhasználó2016. 02. 19. 13:10
Írtam nekik és csatoltam a dokumentumokat, de még két dolog hiányzik (szó szerint idézem):
"- Nem fejtette ki az állítólagos egyezménysértéseket
- Nem írta le, hogy eleget tett-e az Egyezmény 35. Cikk (1) bekezdés szerinti elfogadhatósági feltételeknek (hazai jogorvoslat kimerítése és/vagy a hat hónapos szabály.)"
Amennyiben megszületik a hazai bíróság elutasító határozata, várnak minket sok szeretettel. Kérem aki perli az államot vegye fel velem a kapcsolatot. Köszönöm.
Úgy gondolom túl régóta húzódik ez az ügy és már teóriákat nem gyártanék mi miért történik,,,:-)az itt fórumozok már nagyjából összeadtuk mennyi jegyet birtoklunk ez a mennyiség szerintem a piacon lévő jegy 10% alatti része,,,ha most kezdenénk neki ennyi jegyet felvásárolni a lehetetlenre vállalkoznánk mert ekkora mennyiség kb a 2 éves forgalommal egyenlő,,,de mivel az eladói oldalon sem jelentkezik mennyiség mindenki bízik akinek van a tulajdonában Kárpótlási jegy :-)
Jó hát az is igaz eddig se kápráztattak el a nagy logikai mutatványaikkal. :) Tehát ilyen szempontból se meglepő a viselkedésük, de hát mégis azért az ember mindig többet várna. :)
Túl egyszerű lett volna tartják azt amit első ügyvédjük mondott keresek a lezárást minél gyorsabban.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509