A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
szerintem a megoldás, hogy mindenképpen meg kell várni okt.végét elsősorban, másodsorban az is látható, hogy mennyire kispályások játéktere ez ahogy zolo is említette, beáll valaki egy 4 milliós tétellel és mindenki összeszarja magát, arra nem gondolt senki h pont gyűjteni akar. Kellene egy nagy vevő ide ennyi no meg szándék az állam részéről pláne röpke 7 év után amióta ezt a sz@rt nem lehet felhasználni semmire kivéve egyeseknek tőzsdén kívül. Az állam teszi spekuláció tárgyává a jegye senki más, uh senki ne jöjjön ezzel a maszlag , hogy rohadt spekulánsok.
döbbenet, hogy kik szabadulnak a jegytől bármi áron:
Alább egy az egyik bp.-i önkormányzat határozata, aki 2011-ben felhatalmazta a polgármestert adja el min. 400 Ft-os áron (!) a jegyeket:
jó lenne egy kajako a jegyben is:--))
nagyon élvezem a pannergy fórumát pannergy nélkül bár ez nem lő ki ... A gond, hogy eltünt a nagy vevő vagy pont ő volt az aki megfordította, mondjuk ha én gyűjteni szeretném akkor ezt a taktikát választanám. Tudja jól, hogy nem fogják kiszedni. Ha meg irreális a megoldás nem itt járnánk ennyi idő alatt. Valami nekem bűzlik. Mindenesetre remélem jön egy nagyjátékos és jól megszivatja. Jó éjt midenkinek!
Nézd, ahogy Watsont ismerem, nem fog kalapozni, de gondolható, hogy a pereskedés pénzbe kerül. Én a magam részéről beszállok a költségekbe és aki úgy gondolja, csatlakozik.
nyelo neked nem osztottam lapot, nemzetközi per előkészítését írtam nem azt , hogy folyamatban van javasolnám, a nekem címzett leveleid átgondolását. Láma: természetes lehet a csatlakozás de néma gyereknek az anyja sem segít.
Az a helyzet, hogy a jelenlegi per is pénzbe kerül Watsonnak. Az lenne a korrekt, hogy beszálljunk a költségekbe, ne csak várjuk, hogy kikaparja helyettünk a gesztenyét.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509