Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Kitiltás a "leves" topikbólA moderálás a "leves" topik #8797 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása: neked van klónod szerintem, csak tudd fejben tartani, mennyi:)
Nos a múltkor megkérdőjeleztél.....:)Most viszont mar en is a díszes társaság tagja vagyok akiket az öregasszony kitiltott.😂😂😂Ja és állítólag nekem sok klónok van.
Az abnormális stressz szerintem rengeteg energiát emészt fel, ha elég ideges vagy ahhoz, hogy már enni se kívánj igazán, akkor biztos a siker. :) Javaslom ezért mindenkinek, csippentsen bele a Rába részvénybe és garantált lesz az eredmény.
Írtad, hogy most sok időd van. Kovászolt kenyér, kovásszal készült tészta, nokedli, stb. Olvass utána. Nem emeli meg a vércukorszintet, és nem kell a nasi. Ennyi ált. elég is a fogyáshoz.
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója