Az a baj, hogy a veszteségünket látva kisbefektetők, fórumozók is széthúzunk, persze mindenkiben van indulat.... ahelyett hogy összetartanánk, lassan mindenkinek külön topicja lesz, de a számlánk közösen apad..
Nem semmi pörgés van a megszámlálhatatlan opus topicban. Jobb lenne mondjuk ötszáznál egy topicra visszatérni, egyesülni... Akit érdekel így is olvassa a többit is, csak macerásabb....
Sztem annál rosszabb lenne, hiszen akkor a füge után még nagyobb (dühhel) mennyiségben szórnák. Legyen csak kereskedés rendesen, szórja aki akarja, aztán a nap végére tegyék pluszba. :)
én bízom a reggeli kinyilatkoztatásban, vagy fügében, így hogy már csak leginkább a dörmögő dömötör nem hivatkozott tényként az eladásra, valamit böffenteniük kellene hivatalosat
azért valljuk be az menő lenne, ha az ország egy jó nagy részét mi látnánk el direktbe krafttal, plusz ott lenne a turizmus, amibe ömleni fog a pénz, vasút, így vagy úgy, mezőgazdaság, azért, ha nem lopják ki az eredményt, akkor ütős lehetne, szerintem idővel majd a Lőrinc család nagy darabszámából kiindulva úgyis megpróbálják majd a legtisztább, legegyszerűbb, leglegálisabbnak tűnő és a legkevesebb vesződséggel járó megoldást az osztit választani
A többi nem sallang... ha az energetikát kivesszük, akkor is érték van a cégben. Hasonlítsd már össze más tőzsdei papirokkal, hogy ott ténylegesen milyen tőke és milyen bevételek vannak. Itt csak külön a konzum volt hogy 300 at ért a darabszáma mellett, és nem volt irreális. Más cégekhez mérten, akik szinte üresek, árfolyamuk meg az egekben... Nem véletlen, hogy ázok a cégek a brokik kedvencei. És majd ázok lesznek újra, amikor jön a válság, és némelyik tizedel, ők meg szét sportolhatják az agyukat...
Globalis SzOpus Nyrt.