Igen lehet fogalmam sincs. Nem semmiert szalltam ki.Mindjuk hogy van mas elkepzelesem mas papirban.Elnezest kerek a tudatlansagomert.De az en penzem es ugye azzal en gazdalkodom.Impulzus? Meg hullám? Ezek tudod azokra a reklamokra emlekeztetnek amik azzal kecsegtetnek hogy lehet havi ennyit meg annyit keresni.Es hogy lovagold meg a hullamokat.Marineni tipikus beetetos sztori.Ez a forum ennek a tipikus beeteto neppsegnek a gyulekezohelye.Az impulzus mar megvolt unnep elott.Csak az igazi Blue papirokkal ellentetben itt tul sok a zavaro tenyezo.Tovabbi nyereseges kereskedest!
Ez aztan a nepszeru teveszme ;-) Maris 6 db + ? Gratula, bele trafaltal a kispajtasok hangulatba. Amugy meg egy fraszt. Az invesztorokat OPi es mas NER papirokban, nos, nem az eszuk vezeti, Hanem az erzelmeik. Igy aztan folyton rafaznak. Vesznek amikor eladni kellene. Vagy forditva.
Erdekes, szerintem meg naposon is, es oras charton is gyonyoruszep es tiszta a hullamstruktura. Es termeszetesen hol ugrasz ki? egy oras chartos impulzus aljan? Az csakis ugy lehet, ha gozod sincs a tradelesrol. Bocs, valoban jobb ha abbahagyod, amig megtanulod az alapokat. Pl. orason igy kellene szamozni. Naposon meg nezd meg mashol. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200104v00rlckql.jpeg .
Unnep elott belevettem latva az emelkedest. De eladtam ma inkabb minuszban.Ez az opi teljesen abnormalisan mozog az osszes Ner papirral egyetemben.Asszem nem probalkozok egy jo darabig. 😅 Nem az en Mari neni idegeimnek valok ezek a papirok. A kitartoknak sok szerencset. Mert ez mar szerencsejatek kategoria....
Globalis SzOpus Nyrt.