Az a bizonyos apport szerintem már kuka az alacsony árfolyam miatt negyed annyiért lehet venni,de nem is baj, majd mi megvesszük :) Szerintem a 2026 első féléves jelentése után lesz itt bim bummmm,főleg ha ténylegesen beindul az astaxantin termelés.
Meddig fogják még hosszabbítgatni a határidőt? Gondolják, hogy bármelyik apportőr át fogja venni a részvényeket 236Ft-os áron, ha 60 alatt kereskednek vele? Még a Máltai Szeretetszolgálat sem ennyire nagylelkű.
Kezd éledezni a papír,talán azért is mert idén megkezdődik az érdemi
termelés és értékesítés is.A tavalyi eredmény szerintem pluszos
lesz,mert lényegében kész kell hogy legyen a Házikófarmos projekt,meg a
Memobiom készítmény értékesítése is nyártól elkezdődött. Banki ill egyéb
nagy adóssága nincs a cégnek,relatíve kevés a részvény darabszám,már ez
a ok is jó kiindulási pont egy beinduló céghez.Én rájuk fogadtam,ahogy
anno a Navigátornál is tettem (mikor beesett 50 alá)s láss csodát most
100 környékén mozog. Hajrá
Bevezetés ár alatt nekem érdekes minden. Ha van eladó az alatt én azt meg szoktam venni, hátha valami speka lát benne vmit es hamar csinalok egy nagy duplát(1/2 alkalommal sikerult már). Persze ha semmi akkor beragadok pár millával másfel evig mig eladogatom 30 ezresevel :D
Nekem 2x volt ilyen helyzetem az otpnêl. Azt csináltam hogy dátumos képernyő fotót készítettem a megbízásáról , majd panasz ként benyújtottam nekik. Mind a 2 alkalommal kifizették az árfolyam különbséget. Még ügyvéd se kellett...
Senki sem fizeti!! Hasonló szituból volt közzel milliós veszteségem! De mivel "rendszerhiba" miatt nem volt nyoma megbízásomnak így mosták kezeiket!! Többen jártunk így, perre akartuk vinni a dolgot, de az ügyvéd ajánlására semmi értelme. Nem tudjuk bizonyítani semmivel, csupán azt hogy valóban rendszerhiba volt, de az adott megbízást nem. Messze a legótvarabb a magyar kereskedési rendszer , bármelyik bank is biztosítsa!! Annó random capitalnál ilyen gyakorlatilag nem volt. De sajnos mindent ami működött tönkre kell tenni 😟
Ma akartam venni 100 db részvényt 236,- Ft-os áron, a KH rendszere folyamatosan törölte a megbízásomat. Felhívtam őket, valamilyen rendszerhibára hivatkoztak. Ha időközben felmegy az árfolyam, akkor ki fizeti a révészt???
Glia Nova Nyrt