Semmiféle túljegyzés nem lesz. Csak nem képzelitek, hogy ha bárki - nevezzük kockázatkedvelő befektetőnek - érdeklődne a jegyzés iránt, akkor nem takarítaná ki előtte a könyvet 2800-ig? Szerintetek ha valakinek milliárdjai vannak, akkor már nem hajol le a földre néhány millióért? Nem érdekli, hogy 200-150-100 forinttal a jegyzési ár alatt vehet a tőzsdén párezer részvényt? Igenis érdekli és lehajol, mert akinek sok pénze van, tudja, hogy sok kicsi sokra megy.
A főtulaj szépen le fogja jegyezni az 1.2 millió darabot, és az eddigi tőkével + bankhitellel ez elég lesz az első gyár elindításához. Ez a lényeg.
Én is minimális túljegyzésre számítok, mondjuk 1,5 millió részvényre. Ennél több már nagy meglepi lenne. A gyárat már minimális jegyzésnél is elkezdik építeni.
Gazdi, most jo nagy baromsagot mondtal. Kokanak mit kellene ujragondolnia? Utofinanszirozassal mukodik a keszpenzes tamogatas, ingyen penzt nem osztanak. A 37.5%-os tamogatas maradek resze pedig adokedvezmenykent szamolhato el, tehat erosen erdekelt a ceg, h nyereseges, jol termelo vallalatta valjon.
A gyorsjelentés egy rakás szerencsétlenség.
A sikeres nekik jelent valamit, nekünk semmit.
Lehetőség adott, a menedzsment profi, a gyárak meg nem épülnek.
A részvénynek egyenlőre annyi.
ahogy az eddigi kereskedést figyeltem, az a 2500 érdekes lenne....... és tanulságos.... van egy tippem mi lenne ott, és meddig de nem érdekes
sem eladni sem venni nem lehet normális tételt, ez van, előbb kellett volna észbekapnom, ha nem vagyok lusta és el is olvasom anno BB linkjeit és nem a szövegére koncentrálok, nem ez lenne, de elképesztően lusta vagyok, sajnos
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...