semennyire (egy nem szakértő)
totoro én vennék, de nem lehet ... ez nem baj?
Azt az 1K-t esetleg a nap végén kiszedem, hogy levezessem kereskedési kényszeremet. De 2600 felett nem túl jó, hátha eladjátok még. Szerintem fogjátok. Gazdi hajrá.
Vicces cikk. Ha egy cég eladja minden termelő egységét, és a másik évben meg csak béreket fizet, meg pályázatokat készít, kapcsolatokat épít, vásárol, akkor tényleg nem nehéz veszteséget csinálni.
Azért a cikkíró nem csak a számokat nézhette volna meg, hanem a miérteket is!
totoro!
nálam ez nem jelent rosszat...
igazából én azért nem számítok nagy eladói nyomásra, (hacsak nem lesz igazi gáz a céggel...mondjuk ez a jelentés se egy díszoklevél...) na szóval szerintem rengetegen vásároltak be 2400-2800 között a papírból! rengetegen!!! (én 2450-en vettem még...)
szóval szerintem nem sokan szeretnék bukóban eladni... (én 2600-ért sőt 2800-ért sem!)
na ennyi a nagy érvem, meglátjuk mit mutat a piac...
Törölt felhasználó2007. 08. 10. 10:07
Hát, ha kis forgalommal ennyit tudott esni az nálam azt jelenti hogy nulla a vételi érdeklődés a papír iránt. Ha nő az eladó nyomás ez simán be fog szakadni. Szerintem.
ki az a lüke aki eladja? mi a francnak? vagy kilő vagy 1000 alá megy, nem kéne megvárni? áhh csinálom itt a reklámot..feleslegesen, adjátok, én ilyenkor vásárolni szoktam, nem feltétlen bármit, de szoktam
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...