Szerintem pedig egyre nagyobb forgalom lesz. Aki bepánikolt kiszórta a múlthéten, most azok jönnek a vételi oldalon, akik nem vették még meg, vagy más részvényből átkúszva jönnek a vérszagra... Ők az igazi cápák. Azért örülök, hogy eddig nem vették az alapok a részvényt, mert a jegyzés után több alap is elgondolkodik szerintem a felhalmozás minősítésen. Nagyon érik az "A" kategória is.
Törölt felhasználó2007. 08. 07. 22:05
Sziasztok! Holnap sem lesz nagy forgalom ,úgyhogy tartsátok pakkjaitokat,szerintem.
Törölt felhasználó2007. 08. 07. 21:25
Ismét valaki megtalált a piaci rést és azt jol betetömte és megettük ismerjük be nagyon megvezettek benünket nem baj majd matyin visszahozzuk
Törölt felhasználó2007. 08. 07. 17:32
Ez pontosan mit jelent?
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük, hogy a Keler Zrt. 2007. augusztus 9-i hatállyal a BUX
termékek alapbiztosítékát 17500 Ft-ról 18000 Ft-ra emeli."
"Ezzel csak az a baj, hogy ha tényleg jgy van, akkor minek vágta be 2600-ra az árfolyamot? Ha 2600-on van türelme 1000-esével adogatni, akkor simán megtehette volna 2750-en is. Sőt, 2800 közelében sokkal többet el tudott volna adni, mert ha ott lenne az árfolyam, a kisbüfik is jobban bíznának a papperben. Vicces: ha magasabb lenne az árfolyam, jobban venné mindenki..."
Miért érdekes ez a projektek megvalósulása szempontjából? És a jegyzés szempontjából? Kicsik amúgy sem jegyeztek volna nagyon nagy tételben, nagyok meg amúgy sem tudnának venni a tőzsdén...
100 milliós forgalommal fel lehet vinni simán 2800 fölé az árfolyamot, viszont a jegyzésnél 9 milliárdért lehet részvényt jegyezni...
Rényiről már rég nincs szó, ő egy normális faszi, de ettől még nem biztos hogy minden terve bejön, ilyen alapon már mindenki billgécc lenne a vállalkozói világban.
Én inkább attól félek, hogy ha minden jól sikerül, akkor sem hagyjátok abba a negatívkodást. Mi (részvényesek) sem vagyunk nyugodtak ám, sőt..., felesleges naponta 32x bizonygatni, hogy mennyire sz@r lesz nekünk, ha pl. Rényi úrról kiderül, hogy valójában egy UFO és csak tönkre akarja tenni a Földlakókat. Aki bent csücsül, nem fogja eladni a jegyzés lezárultáig, aki meg nem, az addig nem is száll be. Ennyi.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...