Mint ismeretes, a magyar tőzsdén jegyzett Genesis Energy napelem gyártó társaság tőkeemelése jelenleg is zajlik, zárása augusztus 10-én várható, így hamarosan testközelből is láthatjuk, érdeklődnek-e a befektetők akár egy még igen-igen "start up" fázisban lévő cég részvényei iránt is. A portfolio.hu kérdésére korábban a cég vezérigazgató helyettese úgy fogalmazott, hogy a tőkeemelés rendben zajlik és meghatározó intézményi befektetők is érdeklődnek a papírok iránt.
Matematika nyelven:
3x (gy.k. 1 szemely mas-mas nickneven)=y+anyagi csod
..de mivel 3x gyakorlatilag = y (1 kovet fujnak), ezert:
4x=anyagi csod
Eleg tehat, ha jobb oldalrol kivonjuk Babicsot, es maris lat6juk, h a csod elkerulhetetlen.
A jegyzési garanciát nem tartanám sikernek.
Ha ezen a szinten(árf.)nem látnak benne fantáziát az részben kudarc.
Sorra indulnak az alt.alapok.(Aego,K&H)
Törölt felhasználó2007. 08. 07. 08:34
Még rám se, csak egy szakemberre:
BABICS EGONRA!
És ő azt írta hogy bebukik 1000-ig, akkor az úgy is lesz!
ha nem vigyáztok a pénzetek nagy részét el fogjátok veszíteni!!!
Azért nem hinném hogy nem lenne sikeres a jegyzés hiszen tudtommal a tulaj jegyzési garanciát vállalt és szerintem ez fontos a jegyzést illetően ! Vagy tévedek?
Tudom, hogy unjátok már a "napelemes" híreket.De talán ez még nem volt.(Napi gazdaság)
"....Szakértők összességében úgy vélik, hogy a mostanában a tőzsdére került napelemgyártó társaságok valóságos terméket kínálnak, amelynek értékesítése igazán nyereséges lehet. A potenciális árfolyam-növekedés tükrében ezek a papírok most még olcsók, s bár a mostani helyzetet még nem hasonlítják az ezredforduló internetes tőzsdei boomjához - amit végül a dotcom-bukás, azaz a lufi kidurranása követett -, egyes elemzők szerint, ha a napelemek hálózatba köthetők lesznek, akkor olyan energiatermelési potenciált jelentenek majd, ami az egekbe lökheti a gyártó cégek árfolyamát..."
Bár ezt már tudtuk, de a kétkedőknek talán, megerősítés, aki kimarad lemarad...
"ezekre emelkedett... hírekre semmi egyébre
Ja Eximre már esett ))))
ezek vagy elhiszem vagy nem
szerintem elég kamuszagú az egész
a sok genesis miatt...
végül kiderül németek csinálnak mindent , és a magyar genének semmi köze az egészhez, csak strómanok akik beszedik a lét... és kapnak kis jutalékot
stoky "
Erre tényleg nem lehet mit mondani...
Milyen németek???
Itt mindenki át lett vágva, csak Stoky az éleseszű, aki át lát a Genesisen... Hallgassatok rá!
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...