Sok nyomi Büszke lehet magára hogy kiszorta tegnap!
REAL 2640 veheti vissza drágábban!
NEKEM VOLT IGAZAM SEMMI TÖBB NEM VOLT A TEGNAPI CSAK SZIVATÁS!
DE MÉG LEHET JÁTSZANAK MAJD EGYSZER KÉTSZER ILYET.. A SOK MUJÁTOL ELVESZIK A PAKKOT .. HISZ EZ A CÉL AZTÁN RÖHÖGNEK A MARKUKBA MIKOR JÖVÖ HÉTEN 4000 FT OT ÉR A PAPIR!
Szerintem ez egy roppant diplomatikus nyilatkozat, amit minden következmény nélkül bármilyen kimenetel esetén felvállalhat. A valódi kérdés, hogy hány érdeklődőből lesz tényleges jegyző.
"A portfolio.hu kérdésére korábban a cég vezérigazgató helyettese úgy fogalmazott, hogy a tőkeemelés rendben zajlik és meghatározó intézményi befektetők is érdeklődnek a papírok iránt. "
Ez a lényeg.
Én a jegyzés miatt nem aggódom, emiatt vettem tegnap is. A játék most arról szól, hogy kinnyire bízik a kibocsátásban. Aki bízik vegyen, aki nem adjon. Két hét múlva újabb kérdés lesz, pl mikor kezdik építeni a spanyol gyárat. Gazdi szerint soha, mert lelépnek a pénzzel. Persze akkor már más árfolyamon leszünk.
Egy induló klassz vállakozáshoz miért álltok ilyen negativan? Egy biciglin ülünk mindenkinek egyfelé előre kell tekerni hogy eljussunk valahova. Ez az én véleméyem!! Ha nem hisztek benne nem baj nem kell felszállni a bicajra...
Addig amíg nincsenek hírek( ez a jegyzés lezárása), ne is számítsatok semmi elmozdulásra.
Ha lesz jó hír (intéznényi befektető, sikeres (túl)jegyzés), akkor + 20%.
Aki most eldobálja, vessen magára.
Intézmények látnak benne fantáziát, hizen ha beszállnak, sokat kereshetnek, de a tőzsdén olyan mennyiséget nem tudnának megvenni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...