A július 12-ei soronkívüli tájékozatatóban volt egy ilyen mondat:
"A korábbi jegyzési időszakban történt jegyzések jogosultságát a határidő módosítása nem érinti és ezen jegyzések időben megelőzik az ezt követően beérkező jegyzéseket."
Ez azt jelentené, hogy már voltak akik jegyeztek ?
Így van, de a titkárnőre (aki felveszi a telefont) ne számíts, mert a Sunbokksal közös, és nem igazán van képben még Genesis ügyekben. Sőt, néha még abban sem, hogy ki van bent a cégnél, és ki nincs...
Nekem az a tapasztalatom, hogy a közhelyes kérdésekre elég ritkán válaszolnak, mert párszor én is elkövettem azt a hibát, hogy olyat kérdeztem, ami világosan le volt írva.
Amúgy a kommunikációjuk hagy kivánni valót maga után, de ha részvényesi szempontból nézzük, az sem elítélendő,hogy nincs 100 emberük mindenféle mondva csinált pozíciókban, hanem inkább páran viszik a projektet, eléggé túlterhelve. És ez így a nyári szabadságolások közepette eléggé kiütközik.
Én például a kapcsolattartóra lennék kiváncsi, hogy kikkel tartja a kapcsolatot... :-)
Helyes is, tegye a dolgát, nem is Rényin kérem számon, hanem a Zádornén. Merthogy neki per pillanat az is a dolga, hogy az ilyen értetleneket mint én két mondatban felvilágosítsa. Ha nem ő, akkor a titkárnő.
perlaki75
sem a májusi sem a júliusi határozatban nincs olyan, hogy legfeljebb 2800 forint...
(bevezetésképpen a történeti előzmények felsorolásában igen, utalva a novemberi határozatra
de amint a konkrét határozat jön, egyértelmű a szöveg
már a harmadik bekezdés utolsó dőltbetűs része megmondja, hogy miben módosul a májusi határozat.)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...