Gudakes: ez a napelem úgyis bukott story, min. 10.000-en kéne lenni a papírnak. Az alaptevékenység módosítása nincs napirenden, de majd fundát távol tartjuk, és felvetetjük napirendre. Mondjuk ideggyógyászat, és hawaii üdülőközpont létesítés, hogy bármerre mehessen az árfolyam :)
ja tényleg múlt pénteken csúnyán lefagyott a portfolio -s rendszer.
Azt nem értem hogy miért nem állítanak be két teljesen független rendszert, ha az egyik bedöglik rögtön átállnak a másikra ?
kábeltévés internet, UPC internet, telefonos internet,
annyi mód van már, kettőnek kellene üzemben állnia.
Tévedsz, leszavazzuk ezt az értelmetlen naposcallásdit, oszt rákényszerítjük a cégvezetést, a gilisztatenyésztő telepek indítására. Úgy hallottam az jó biznisz, vagy már nem? :)))
Pusztán a Fundot kell az oldalunkra állni, ja meg nekem meggyözni BB-t! :))))
Genesisnek közgyűlése lesz szeptember 24-én, ott okoskodhat és szavazhat mindenki, akinek papperja van (és veszi a fáradságot tulajdonosi igazolás beszerzéséhez is).
Igen, Erste real augusztusra ingyenes lesz. Még jó, hogy ennyi gesztust gyakorolnak, van akinek súlyos péntveszteségeket okozott a hülyeségük.
Tisztelt Ügyfelünk!
Elnézését kérjük az augusztus hónapban tapasztalt szolgáltatási problémákért, melyeket igyekeztünk minden esetben a lehető legrövidebb idő alatt megoldani és emellett megemelt kapacitással működtetni a telefonos ügyfélszolgálatunkat.
Sajnos múlt pénteken (augusztus 17-én) közel 2 óráig az internetkapcsolatunkban bekövetkezett hiba miatt nem voltak elérhetők szolgáltatásaink és weboldalaink. Annak ellenére, hogy az említett leállás az Erstétől független, az internetszolgáltatók által működtetett távközlési rendszerek hibájából fakad, az Erste Befektetési Zrt. úgy döntött, hogy ügyfeleit ért kellemetlenségek kompenzálására elengedi a real-time adatszolgáltatás augusztusi havi díját minden real-time előfizető ügyfelének.
Jelen esetben a technológiának csak a gyártás során van szerepe. A felhasználásnál már kevesebb.
Illetve a felhasználásnál annyi, hogy a Geni akkora napelem "táblákat" fog gyártani, amit ma még nem gyártanak. Persze lehet, hogy két év múlva gyrátanak majd kétszer akkorát is... ez ténykeg kockázat. A Geni-nél erre azt mondták, hogy jelenleg nem tudnak olyan technológiáról, még kísérleti fázisban sem, ami új lenne, ami nagyobb táblákat állítana elő. Persze a fejlődés gyors.....
Akárhogy is, az biztos, hogy egy napelemcella borús/derűs időben kiad magából X Kw-ot.... s ez a döntő... az előállítás technológiája a gyártó rizikója.
Egyébként valami német cégtől van szándéknyilatkozatuk az első két év termelésére. Ez a cég napelemfarmokat épít, vagyis értelmezésem szerint egy "domboldalt" beépít napelemekkel aztán a termelt ármot eladja az E-On-nak.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...