én (bostonnal és a többiekkel együtt "szurkolva"...) azért egyetértek mik-kel, mert abszolút hír nélkül száguldunk... persze én is örülök hogy felfelé megyünk, de dúúúúrván, csak a kérdés akkor is ott van, hogy mitől???
annyira vártuk itt már a jegyzési hírt, elhitettük magunkkal hogy jön egy titkos nagybüfi aki aztán mindent lejegyez, és mégsem lett így.
most várjuk a "nagy hírt"... remélem ez be fog jönni...
Amúgy péntek óta semmi okom idegeskedni. Egyszerűen csak nem szeretem, ha valamire nincs ésszerű magyarázatom. S valami ilyesmit próbálok a fórumosokból kihúzni, mert az én korlátozott agykapacitásom nem képes ilyennel előállni... De hát mást se kapok, mint hogy 'tudom, hogy jó lesz...' ;-)
Boston, én hiszek benne, hogy ha lesz elég pénz, akkor összejön a projekt. Meg már leírtam, hogy benne maradok a papperben. Egyszerűen csak nem kívánok a rózsaszínű ködben lebegni, hogy 'hú de jó, hír nélkül megy mint az állat - 5000-ig meg sem állhat...' És igencsak érdekelne, hogy mit tudsz Te... Mert csak nyugodtabb lennék, ha én is tudnám, miért megy fel...
nekem az "idén kezdődik az építése..." elég jó hírnek számít, szerintem el is ássák az alapkavicsot pár héten belül (amilyen izgága egy népség :)) ), és így tovább, és így tovább...
Robcsee, nem... Mert az szerintem veszélyezteti a külső befektetőket. Ha nem lesz KOMOLY hír szeptemberig (ami nagyon valószínűvé tenné, hogy legalább a spanyol gyár meglesz), akkor nagybüfik megint nem fognak 2800 fölött beszállni. És akármit mond Boston, az összes eddigi info alapján, nagybüfikre szükségünk van...
Bahh, ha a Fund akarta volna, hogy jegyezzenek mások is 2800 Ft-on, akkor az a tény, hogy csak 3160 db-ot jegyeztek, jelzi, hogy ők sem olyan nagyon profik... Ha meg nem akarta, akkor nem értem ;-) Mindegy, azért én sem bánom a magas árfolyamot, csak alapok nélkül nem tetszik... Valami hír kéne...
Igazából pénteken még az a kaján ötlet is megfordult a fejemben, hogy ha lenne valakinek fölös x milliárd forintja, iszonyúan meg lehetne szívetni Rényiéket: csak fel kell rántani az árfolyamot 4900 Ft-ra, ahol a Fundon kívül megintcsak nem lesz hajlandó senki jegyezni. Vagy 5100-ra, amely esetben nem lehet megtartani a jegyzést: min 5100, max 5000 Ft-on?? ;-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...