Éppen ezért lesz ez jó,
higgyenek csak az otp meg richter szerű vackokban, nem keresnek vele semmit....
akárhányszor belegondolok adott esetben ebben van a legnagyobb potenciális lehetőség.
(vagy még egy-két szundikáló kispapírban, de azokban most még nincs sztori)
Nem arra voltam, de most elkapott a jégeső az úton , jól kopogott az autón, azt hittem beferi a szélvédőt, tiszta félelmetes volt:-)
Amúgy meg van genim nem kell aggódni, de még 2000 alatt zsákolni szeretnék az nagy emelkedő előtt.
Kíváncsi elnnék ki vett 2400-ért, szerintem tuti bennfentes/közeli.
Szijja gazdi!
Ezek szerinte nem Te voltál, aki belefulladt a Balatonba! Az OK, hogy 5000 lesz, de Veled vagy nélküled? Már hozzánőttél ehhez a papírhoz. Maradt még vagy kiráztak?
Törölt felhasználó2007. 08. 20. 18:50
MENNYETEK MÁN PIHENNI, NEM HISZEM HOGY
A 3 NAPBAN IS ITT PARÁZTATOK!
5000 lesz a papír szeptember végére, aztán legyen ennyi elég!
Rényi szabályozza a dolgokat higgyátek csak el!
:-)
Ha már egész nap a gép előtt ülünk és kereskedünk, azért jó néha szólni valakihez, és véleményt cserélni, egyrészt, hogy ne legyen olyan unalmas a nap, másrészt, hogy megerősítést vagy cáfolást kapjunk egy meglátásunkhoz. Én szívesen olvasom Gudakest, meg másokat is, még a vitákat, veszekedéseket is. Szórakoztató, sokszor röhejes, de ugyanúgy meg lehet ezáltal másokat ismerni, mint akár az életben. Előbb-utóbb mindenkiről kialakul magamban egy kép és egy idő után ismerősökké válnak és még hiányozni is tudnak, mégha "arctalanok" is. (Bár már az iwiw segít ezen.) Szerintem ez is hozzátartozik a tőzsdepszichológiához.
Gudakes1, ha nem adod el a genesis papírjaidat, hanem hosszútávra vetted, akkor minek ülsz állandóan a gép előtt és írsz a genya topikba?
Könnyen függő lehet az ember, én is próbálom távoltartani magam a nettől, több-kevesebb sikerrel...
Én nem adtam el, és szándékomban sincs, az esetleges további csökkenéskor sem.
Ezek a kilengések természetesek, nincs ebben semmi különleges.A bamk nem ezzel foglalkozik, nem ez alapján ítéli meg a céget.
Nem tudhatjuk ki, miért adja el.
Nekem örök példa marad a Robert Stein Úr eladása, mikor a szívműtétjére kellett a pénz. Mekkora, és milyen messzemenő okfejtések mentek itt! :)
Tiszteljétek egymást, egymás döntéseit, nem tudhatjuk kit igazol a jővő!
Gazdit biztos, annyimindent mondott már, hogy valamelyik változat csak be fog jönni! :)))
Eddig minden zöldbe van... pozivit a hangulat.. ha ez kedden is folytatodik akkor az jo lesz a geninek is..
sajátrészvény vásárlást nem véletlenül akar a genesis.. árfolyamát akarja ez által megtámogatni... esetleg emelni.. ( mert lehet az itteni ár nekik alacsony..nem megfelelő.. ..)
a külföldi tözsdéken is szépen emelkednek .. ma a genesis papirok..
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...