Ma masban forognak a nagyobb penzek,tegnap szinte csak ez volt plusszban,ma tobb a valasztek,minden porog.
Sebaj maradjon csak a 2600 kornyeken...penteken a 2012nel mar tenyleg a hideg futkosott a hatamon,pedig tudtam hogy irrealis.
Majd megy ez meg.
Igen, a stabilabb ár akkor lesz meg ha a Genesis komolyabb kezekbe kerül. A spakik végülis azt szeretik ha lehet rángatni az árat, de a megfontolt tulajdonosokkal nehéz ezt megcsinálni! :)
Ezek a szerencsétlen kisspekik állandóan paráznak és kidobják a 10 darabos pakkjukat ha hirtelen megijesztik őket.
Ki kell őket szűrni a buliból, és aztán irány 5000.
Látjátok ez már sokkal jobban tetszik, beálltak az eladók 2590-ra, és ebből lehet csipegetni, izlés szerint! :)
Érthetelen számomra, mikor pakolják be a kis pakkjaikat, 10, 50-ével egymás alá, hogy mihamarabb elkeljen!
Reméljük lassan "megtisztul" ismét a Genesis a "kalandoroktól", akik a jegyzési mámor miatt vették, és most savanyú a szölő elven próbálnak szabadulni bukóban.
Emlékeztek mikor hosszú ideig 2800 körül volt az ár?
Akkor azért volt annyi, mert addigra valóban komoly kezekbe került a papír, akik tudták az értékét. Mivel a jegyzést meghosszabbították, sokan eladtuk egy időre, ekkor vették át a kisspekik. Sajnos többen nem vették vissza a régiek közül, vagy épp most veszegetik.
A lényeg, lassan megint szilárdabb kezekbe kerülhet a Genesis.
Múlt heti nyaralás során aláirták a gyártósor szállitást. Most a bank rágja a hitelkérelmet. 3 hét és döntés lesz.
Ha csúsznak a dolgok, vagy megugranak az árak akkor szivás. Marad a hosszú távú bizakodás.
Amugy sziasztok..
Egy ideje mar kovetem itt az esemenyeket,de csak penteken sikerult a Gazdinak annyira felhuznia hogy regisztraljak is:)
Egyebkent van reszvenyem, nem adtam el,es remenykedem, hogy azok akik felvasarolnak Szingapurban egy gyarat nem csak 'viccbol' teszik es van konkret tervuk ra hogyan fejezzek be azt amit elkezdtek.
Na ennyit rolam:)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...