Chartcenter elemzésében semmi kivetnivaló kedves izom. Ha megnézed a Genesis pénteken pont 2300-2400 között fordult azaz az akkor megjelölt támasznál. ÉTED UGYE?!
Főleg hogy a Rényi úr tartott a genesis küldötteknek előadást, amit arról irtak, és elemeztek, útánna döntöttem el hogy beszállok és támogatom a projektet. Ez a hullámzó árfolyam nem megnyugató, de hát ossu távon mindegy csak hát a valódi ok az nem mindegy, hogy miért következhet be. A pénteki forgalom hála istennek nem volt nagy, remélem holnap stabilizálódni fog.
Valaki irt az előző hozzászólásokban, hogy mi magyarok mindenben csak a negativumot látjuk, én hinni akarom hogy meg tudják csinálni és fel fog épülni a gyár,,,,!!!!
Ez a külföldi részvényvásásrlás szerintetek oké? nem kellett volna elmondani a részvényeseknek is? Nem tudom hogy álljak ehhez a kérdéshez? A negativ gyorsjelentés az nem meglepő, ezen a dolgon polemizálok egy kicsit.
Persze a kockazat meg mindig nagy es az is lesz mindaddig, amig fel nem epul a gyar. De ezt a 6%-os veszteseget nem kellene felfujni annyira!! vagy igen??
Persze , en is megvizsgalok mindent es korultekinto vagyok ilyen reszvenyek eseteben , mint amilyen a Genesis is, de nem a rossz dolgokra helyezem a hangsulyt.
Rossz cegeket is fel lehet futtatni , Lasd Warren Buffett munkasagat.
Bell, ez annyira ócska szöveg hogyha egy papír esik, az nem is eső csak megszerzik a kisbüfik pakkjait.
Közben meg tulképpen többet adnak mint vesznek.
De ez a jelenség a genitől független, mindenhol ezzel szédítik az embert bukóban.
Lehet , hogy annyi volt az alja, de ha megnezitek a koteslistat akkor eszre lehet venni , hogy nem nagy teteleket ontottek be. Ez arra volt jo , hogy xyz-jek megszerezzek a remegokezu kisbufik kis pakkjait.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...