Amugy titeket nem is erdekel a Genesis, mert egyfolytaban csak a rosszat feltetelezitek rola.Akkor minek mondjak el barmit is?? :-))
A ceget megcsinaljak Renyiek, ha harman vannak akkor is.
Csak annyit mondok, hogy akinek van Genesis reszvenye az jol fog jarni vele.
"GENESIS Nagyon nem mozdult, elfogyott belőle a forgalom, és nem is próbált új csúcsra menni. Ilyenkor ez szokott történni: valaki megunja, és zsebre teszi a nem kevés nyereséget, aztán ezt látva mások is adnak, és ebből lesz a tegnapi meg a mai nap. 2300-2400 körül van az első támasz." link
2007 08.02 dikei elemzésük..
GENESIS: Emelkedésben szabadulni érdemes a papírtól, elég távol került a 2.800-as ellenállástól, támaszok lefele nem nagyon vannak 2.000 forintig
link
mostani elemzés.. én kicsi ellentmondást érzek.. az elözö elemzésükbe irták hogy 2300-2400 nál támasz van.. itt meg irják hogy nem nagyon van akkor most mi van?
jol vannak ezek a gyerekek? vagy a chartcenternél is az árfolyam ledumálása a cél?? ja.. akkor körübelül egy a szinvonal a portfolioval... gratula!
De LEGYEN 2000 FT! mert akkor még zsákolok de nagyon! :)) csötök!
(végül is igy szakithatok nagyot ;-)
de gondoltam hogy lesz megint szopatos elemzés is... probálják kétkézzel lenyomni a részvényt ... ahogy csak tudják.. aztán meg majd pofátlanul irják tökeemelés után hogy..
3500 nál van a következö ellenállás... rövid távon :)) ja ja :))
Az a baj itt mindenkivel , hogy sok dolgot nem tudnak , hogy miert is volt kitolva a jegyzes datuma stb. nehogy azt hidjetek , hogy a kisbufik miatt!!
Majd minden kiderul Szerdan .
hehe,
nekem az tetszik egyébként, ami amúgy nagyon szomorú,
hogy mindenben az átverést, csalást keresi a magyar.
És nem csak itt hanem az élet minden területén.
Pl. adott esetben, alig tételezi fel valaki hogy rényi és a cég tényleg végig akarja vinni a projektet becsülettel...
persze más kérdés hogy közbejöhet valami, de azt azért illik feltételezni hogy alapból nem rosszak a szándékaik.
Jövőtlenek?
Hát na azért a nagy amcsi hepioptimizmus sem igazán túl nyerő...szerintem.
Egyébként, ha optimistán nézzük,
el volt rejtve a jegyzés halasztásában az hogy "esélyt akartak adni a kisbefektetőknek.."
Magyarul lehet hogy mind le volt már jegyezve akkor is, csak mondjuk 1-2 nagy által, de rényiék
kisebb büfiket is akartak (ill. tulképpen ezzel nagyobb % közkezet).
Ó ennyire nem lehet jó ember ez:-))))
Szórakozol már látom:-)))
1 milliót semmiképpen nem tudna eladni, még 100K-t sem.
Akkor tudna esetleg, talán-talán-talán, ha az összeset lejegyeznék ..de akkor meg hol éri meg neki.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...