Ne aggódj a befektetésem miatt, jó helyen van itt a pénzem. Nem egy napra vettem. :-) A fundamentumok is meg fognak érkezni, tájékoztatókból majd mindenki olvashatja. Egyébként lövésed sincs a cégvezetés kvalitásairól, de remek próbálkozás volt.
Hát igen. Még 18-ról volt belőle vagy 50k-m amit tartottam sok évig, kiülve a többszöri fals kitöréseket. Utána meguntam és eladtam az utolsóban 27-en és örültem az 50%-omnak. Tudjuk mi lett belőle :/ ...
A Futur tevékenységének van jövője, bele kellett volna vennem 100 alatt, hibáztam, sikeres tőkeemelést kívánok! Akit felháborítónak tartok az lastdeposit, marcsika aki az estet sztárolja, ami egy felszámolandó cég! Vegyük rá h vegyen OTT1-t és Futurt. marcsika a legveszélyesebb a fórumon.
A Konzum honnan indult? Hol volt a székhelye? Nekem ennyi elég, hisz amennyiben igaz hogy a történelem ismétli önmagát és ezt az ember elszalasztja akkor mehet akasztókötélért az Obiba :)).
nézd, mi megtettük a téteket többszörösen is, most a cégen a sor :) Fanyalgók, hitetlenek mindig is lesznek, akik pl. 100 alatt is sokallták a cuccot :DD ez a természetes szelekció, az állatvilág ezt tökéletesen kultiválja ;)
Mikor? Az időfaktor lényeges ám, 80-non vehettél volna újra, ezt hívják parasztshortnak, persze nem az olyan diplomás ficsurkák, akik a palacsintából a lekvárt 2 kézzel nyomják ki-:)XDDDDDDDDDDDDD
Futuraqua mert a víz a jövő!