Miert repulne. Jottok itt a klon nickekkel, meg aprilisi regi hirekkel. Latom van igeny az esesre. Shortoljatok es esni fog akkor. Ma jon a kozgyulesi eloterjesztes. 26.an a rendkivuli kozgyules, oktoberben a megismetelt
Hagyjuk mar. Itt a forumon mindenki csod, meg csodol. Nincs egy pozitiv ember. Ki az akit beultetnek. Oriasi butasagot mondtok. Nincs ember aki me tudna, hogy csod, gagyi, fos, felszamolas es egyeb.. Nincs itt uj szereplo. En csak arfolyamot kozvetitek
2016 – 2018 Erdő és Vadgazdálkodási Technikus Ehhez képest simán engedély nélkül kivágatta a fákat. Már 2017-ben is, gondolom a fenti képzésen ez is tananyag volt, hogy mi a módja egy fakivágásnak, mik a s jogszabályok.
Pont ez ugrott be.. KBR ugyan ezt nyomta az OTT-al, semmivel sem különb. Persze saját választásuk és pénzük,valamint ezek már megtörtént dolgok. Kár rajtuk sokáig rugózni. Azonban a tanulságokat le kell vonni! Amúgy ügyes volt ery is, 50Ft-ról felénekelte 135- ig lényegében. :)) Ja! És ki is tárazott ugy, hogy nagy megingást nem okozott! Meg kéne,hogy köszönjétek neki! :))))
Oh, pedig milyen nagy egyetértés, eufória, aranybánya volt itt... 😅 Most már gondolom világos, hogy sokan miért örömködtek itt... Meg azóta is örülnek. Engem is leszóltak itt a nagyokosok, de szerencsére 130nál sikerült megszabadul om.. 😀
Jaja énis 🙈 Komoly milliárdos tőzsdei farkas aztán jogsis képet tesz be CV-be 😂 Azon a képen kicsit hasonlít Magyar Robira szerintem😃😃 Na lehet tévedtem persze 😜
Futuraqua mert a víz a jövő!