Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Pénteken elérte a 3000-t, ilyen magas més sosem volt, a forgalom is megugrott, és nem átkötések gyarapitották. Erösödő vételi oldal, és történelmi csúcs, elgondolkodtató szvsz!
Végre valami pozitiv hir a freesoftról. Nem értem, hogy miért nem mozgatja meg pár ember fantáziáját, benne van a cikkben, hogy még további pozitiv hirek várhatok!
én meg úgy vagyok velük, bármelyikben van valami történés, esés, emelkedés, vagy csak mocorgás mint pl ez most, rögtön megnézem a másik kettőt is hogyan viselkednek
Valoban semmi hir a High-Tech dologrol, egyszer csak lesz info, de a Freesoft nem errol szol, szepen novekszik a ceg, akviral, plusz ott van a Contentum is, aminek kerdes, hogz talaltak-e piacot! Ha igen, akkor nagy ugras lenne..
A Pannonflax is beszállt a High-Tech tőkeemelésébe
2006-12-05 13:36
A PANNON-FLAX tájékoztatta részvényeseit, hogy a többségi tulajdonában lévő Konflax Kft. több más magyarországi gazdasági társasággal együtt részt vesz a HIGH-TECH Vagyonkezelő, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. 2006. december 4-én elhatározott, 820,000,000,- Forint összegű törzstőke emelésében....
Portfolión jelent meg, de régi és fizetős, nem férek hozzá
A Freesoftnak a HIGH-TECH ötöde jutott
06.12.5 09:26
A FreeSoft Nyrt. a HIGH-TECH Vagyonkezelő, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. tőkeemelésében 170 millió forint pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátásával vesz részt, amellyel a HIGH-TECH Kft-ben 20,1 százalékos részesedést szerzett - közölte a cég. Napi online,
A HIGH-TECH csaknem negyede az econet.hu kezében
06.12.5 09:21
Az econet.hu Nyrt. a HIGH-TECH Vagyonkezelő, Fejlesztő és Szolgáltató Kft. tőkeemelésében 200 millió forintos pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátásával vesz részt, amellyel a társaságban 23,7 százalékos részesedést szerzett - közölte a vállalat.
Cikk küldése
Nyomtatható verzió
Szponzorált linkek Hirdetőknek
Link szponzoráció
Hirdessen Ön is nálunk, a részletekért kattintson! link
Az econet.hu Informatikai NyRt. azt közölte, hogy több más magyarországi gazdasági társasággal együtt részt vesz a HIGH-TECH Kft. december 4-én elhatározott, 820 millió forint összegű törzstőke-emelésében.
A tőkeemelésnek az volt a célja, hogy a törzstőke-emelésben részt vevők a HIGH-TECH Kft-n keresztül egyesített erőforrásaikat hatékonyabban, ugyanakkor a lehetséges kockázatokat egymás között megosztva hasznosíthassák nagyobb tőkeigényű műszaki-technológiai és informatikai beruházások, projektek és befektetések megvalósítása érdekében.
Sziasztok! Elővettem a topikot, nagyon mélyre kellett keresni utána:-) Van itt köztetek valakinek a papirból? Ma megpiszkálták, és Nekem ugy tűnik, hogy csak akkor nyulnak hozzá, ha valami készül! Gondolok itt a közelgő gyj-re vagy esetleg valami bejelentésre tender elnyerésről...
Lefelé nem mozog már régóta, tulajok tartják keményen, tehát inkább fel szerintem! Vélemények?
Tényleg érdekes, mert ugye több kisebb tételből jött össze. Így feltételezhetően nem önkötés. Én szurkolok, de most még nem veszek. Lesz ez még 2300. A legjobb vételi ajánlat persze megint 2330... :( És ő sem nagyban játszik a kemény 5 db-bal. Tényleg, hol éri ez meg neki, mert ekkor a értéknél azért a jutalék is viszonylag sok lehet... :)
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace