Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Nekem is van ilyen sejtésem. Az akvizició óta nem esik/esett vissza az árfolyam, sőt inkább látni benne a rendszeres gyüjtögetést! Ez pedig szerintem nagyon jó jel! Arról nem is beszélve, hogy a piaci hangulat nem befolyásolja egyáltalán, ami szintén nem elhanyagolható ilyen borus időkben..
Hali! Végre más is hozzászólt:-) Hírek biztosan fognak jönni, hiszen a megjelent cikkekben erre utalnak is. 4000 az lehet a következő állomás, ha minden rendben. Valami megrendelés azért kellene! Az elöző gyors igen gyenge volt, most kiváncsian várom a következőt, szerintem sok mindent elárulhat majd.
Igen, gyűjtögetik csendesen. Bollinger mintha már elkezdene kinyílni, lehet hogy megint csak a trendcsatorna tetejéig megy 3800-ig, de akár 4000 is számításba jöhet.
Esetleg megint jön valami hír nemsokára...
Előkaparom a topicot ismét, úgy tűnik, hogy még mindig nem kaptak rá a kicsik, bár már többen foglalkoznak vele. Mintha tudatos gyüjtögetés zajlana, vagy ez csak nekem tűnik fel?
Nekem úgy tűnik, hogy ez a szint is ki lett pucolva!
Kiváncsian várom a további hireket a céggel kapcsolatban, a megjelent cikkek azt sejtetik, hogy lesz itt még történés..
Hát, szép nap a mai, elég erősen nekiugrottak, a forgalom is biztató! Számomra érthetetlen, hogy spekik miért nem találják meg a papirt, több fantázia van benne, mint sok más vegetáló cégben, persze ez csak a saját véleményem!
Mintha kicsit ritka lenne a vételi oldal igy reggel:-)
Nap végére azért besűrűsödik majd, mint mindig!
Látni, hogy megfognák lefelé, ezért egyértelmű, hogy csak egy irány van...
Lehet gyüjtögetni a papirt Uraim! A lejtmenet nem igazán ingatta meg az elmúlt 2hétben, lassan eljön az ideje ismét szvsz! Nem utolsó sorban tökéletes menekülő papir medve piac esetén..
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace