Szerintem is max 1.2600-1.2620 közé mehet fel, ahol nekem már short beszállót jelent 1.2640-es SL-el. TP-nek meg 1.2450.
Ha meg 1.2640 fölé megy, akkor várnom kell egy jó ideig.
Amit még néztem az az S&P500. 1330 környékén látok jó kis short belépőt.. de ide még SL-t meg TP-t nem sikerült látom, ahhoz még vizsgálgatni kell.
bagy nehezen sikerült találnom fibot az 1,2530-as szinthez, de asszem nem várhatnak a longosok túl sok jóra. A pénteki késdobálást sztem most érdemes kivárni a kocsma előtt :)
ha vmi csoda folytán visszarántanák 1,2630 felé az EUR usd-t akkor lehet hogy vmi lesz, de inkább 1,2690 felett kellene reményeket táplálni, de ott is inkább csak a beragadt longok szabadítására + új shortra, remélhetőleg 1,30 közelében :)
Ha nem, akkor lehet nyitogatni a shortokat tovább a felpattokban, feltéve hogy ha a görögöknél nem találnak gyémántbányát
szvsz.
Jah 1 lot EUR CHF long zárva 1,26-nál :) jó az is csak türelem kell :)
"...Az S&P500 viszont még mindig 1285-95 támaszzóna felett. Persze az indexek relatív jó teljesítménye mellett is eshet az EURUSD tovább, de valóban ennyire egyszerű lenne, megyünk 1,19-re 400-500 pontos hirtelen rally nélkül? Az EURUSD-t ismerve ennek mérsékelt esélye van...Mi fordíthatja meg az árfolyam mozgását? Egy ECB kamatvágás vagy egy Dollar-swap összehangolt csökkentés, erre volt példa tavaly november végén is (ha megnézzük az Eurzóna 3 hónapos LIBOR rátáját, folyamatosan csökken, a US 3 havi LIBOR pedig stagnál vagy emelkedik. Ez azt is jelenti, hogy a dollárban felvett kölcsön egyre drágábban finanszírozható. Az ECB ilyen esetben szokott kamatot vágni, meglátjuk következő ülésükön hogyan döntenek. Ha nem vág, akkor egy összehangolt jegybanki dollár-swap csökkentés lehet megoldás, amit előszeretettel alkalmaztak tavaly is a vezető jegybankok). ..."
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.