Még nagyon zöldfülű vagyok, de azt érzem, hogy inkább kifizetődő minél hamarébb 0-ba húzni a stopot és inkább vágjon ki, mint a kaki pozit tartani, és akkor dobni mikor már nagyon drága.
A 10:59-es felrántás utáni percekben zártam, így benne hagytam 30 pip-et, de a mai nap miatt nem kesergem...., Közben a rés betöltve, így a bent maradt pontok nagysága is nőtt :(
Naposon azért elég szarul néz ki.
Stochi 80 alatt már + mozgó is nyomja lefelé. Mondom mindezt longból, amiben már egy hete ülök és várom a csodát.... :)
Annak hogy beverik lefelé (egyre alacsonyabb tetők voltak, felfelé kevés az erő), nagyobb esélyt látok, mint hogy árkon-bokron mozgókon, feltolják. Monnyuk én nagyon nem bánnám.
altalaban h4-en szoktam fordulot keresni...es ezt tegnap meg is talaltam....de eu azert csakcsak el tud bizonytalanitani...de ki nem vettek a tredbol....ahhoz mar tul jol ismerem :P
Lehet, hogy pont ezt a nagy átverést akarja megcsinálni mielőtt beverik :-)
Egyelőre én nem piszkálom, amíg nem látok valami egyértelmű jelet.
(reggel próbáltam kisméretű longot, de a sl. lett a vége)
nezegetem a chartot eu-ban....de igazabol azt gondolom h vmelyik mozgot akarja visszatesztelni mielott lefordul...mas elkepzelesem nincs....ha nem tolti be a rest hanem kilo folfele akkor ez lesz az utobbi 2 ev legnagyobb atverese az eu-ban :P ( amit nem hinnek, inkabb azt h vmit meg meg akar csinalni mielott beadjak )
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.