A legjelentősebb devizapiaci csalások elkövetői általában olyan nem létező, nem engedélyezett vagy bejegyzett „vállalkozások”, melyek nem, vagy félrevezető módon tűntetik fel székhelyüket, illetve nem teszenek eleget jelentési és elszámolási kötelezettségüknek egyetlen állam intézményei felé sem.
A Plus500 ilyen "kereskedő"
sms bróker. - tiltott!!!!!!
Zárni is fogom, adat előtt.
Mostanság egyébként rossz adatok jöttek, az egyetlen plusz a jó jobless adat mellett, h a szezonális munkák indulnak - betakarítás stb. - és ez szokott rajta hozni valamit.
húú, bátor vagy. most azért 1 picit dühből nyomod, nemde?
nézegettem a grafikonját, persze nem tudom hogy lehet belinkelni ide, és úgy láttam hogy 1.2710 körül van az emelkedő csatorna teteje. Ezért betettem oda 1 eladást.
de lehet hogy igazad van, és szűk stoppal megérné innen is nyitni egyet.
csak délután jön a munkanélküli adat fél háromkor, és az bármerre csúnyán elviheti kb. 5 másodperc alatt a piacot...
Na, megvan a válasz a tegnapi kérdésre. A tegnap behibernált (152%-os fedezet) pozit éjjel zárta a rendszer és tette a maradék zsét a szlára.
Mégse kell utalnom. Viszont most toltam neki, csakazértis shortit 1,2641-ről.
És most ülök benne, dögöljek meg.
hat en is inkabb a pacalt! ebbol meg barmi lehet, de egyelore a shortom meg minuszos. Jo lenne meg egy boldog reggel! Keddig nem vagyok, nyaralok, ugyhogy szep ajandek lenne.
Spanyolokon 10 font! A nemet polip oket huzta (aki nem vagna, a nemeteknel van egy polip, akinek a kedvenc kajajat belenyomtak 2 ugyanolyan golyoba, moge pedig 2 zaszlot tettek, az epp aktulisan jatszo 2 csapatet - egyebkent a polipok szinvakokok-, es eddig 100%-os a talati aranya; mara a spanyolokat huzta). A buki 23 fiztet... Ha mukodik ma is, megveszem a polipot es ezutan csak vele forexezem! Ha bukok, 1 hetig csak polipot kajalok :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.