Miért törölted? Bírom az összeesküvés elméleteket, meg kíváncsi is vagyok.
Ne gondolnám, hogy a világ urainak nincs egy két ügyes kis robotjuk, meg manuálisan dolgozó emberkéjük...
Néha amikor nézem az árfolyamot... ha nagy hír nélküliség közepette irreálisan esünk vagy emelkedünk... bevallom, szokott olyan érzésem lenni, hogy "most készítik elő a terepet"... de lehet, hogy csak üldözési mániám van, csak még nem diagnosztizálták. :)
Én is elkezdtem tegnap, odáig jutottam, hogy a lány összehajtja a várost :))
Eddig valóban érdekes.
Ne gondolnám, hogy a világ urainak nincs egy két ügyes kis robotjuk, meg manuálisan dolgozó emberkéjük...
Néha amikor nézem az árfolyamot... ha nagy hír nélküliség közepette irreálisan esünk vagy emelkedünk... bevallom, szokott olyan érzésem lenni, hogy "most készítik elő a terepet"... de lehet, hogy csak üldözési mániám van, csak még nem diagnosztizálták. :)
Én is elkezdtem tegnap, odáig jutottam, hogy a lány összehajtja a várost :))
Eddig valóban érdekes.
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba