na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Elzavarsz?
Nem megyek még. Majd nemsoká. Be akarja fejezni az ismeretterjesztő filmet amit elkezdett megnézni. Nem fogom elrángatni. Okosodjon csak. A tatár meg nem hajt (csak Te), előttünk az egész nap. :)
Nem nem.
1.4423 az 1.4123-1.4273 range célára
1.4401 nálam napos előző csúcs.
Ezt a grafit? Nincs az az Isten, hogy kitegyem magam annak, hogy mások is lássák rajtam kívül. Ha haza értem, majd csinálok egy publikusat. :)
A rangek értékeit tegnap este leírtam ide. Ha azokat behúzod, hozzá veszed a bollikat, a csúcsokat és a sávgondolkodást, akkor pontosan azt kellene kapnod, amit én kaptam. Feltételezve, hogy nem rontottam el.
h4, napos, hetes, havi
Báááár, oké hagyd ott, ugorj fel a hajóra aztán törölj mindent amibe beverhetné a fejét. Nekem az is jó, ha azt látom amikor haza jövök, hogy 401 felett van. :)
Ezerrel pörgök, kb 3 órát tudtam aludni. Végre itt a fiam.
Már megfőztem a vadast, meg a 110 centisnek a krumplis tésztát (mert ugye ő vega), sütöttem 3 féle muffint, mindegyikből 1-1 tepsivel.
Lassan készülődünk és 10 körül a világ legcsodásabb mosolyú pasijával eltöltünk egy napot az állatkertben. :)
Szóval volt időm grafikat nézegetni.
Azt a vonalat majd időben töröld légyszi onnan 436X ről.
Köööösziiii :)
micsoda erővel kezded a napot:)
nálam h1-en egy csatornában szépen mozgunk felfelé, viszont h4-en 43,6-nál keresztezi a csökkenő. 15 percesen 4272-ig ha alá megy óráson 4212 a cél
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba