na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Ha nem szereted miattam ne nézd meg, semmi értelme, hogy végig szenvedd. Nem venném a lelkemre ha miattam szenvednél.:))
Hát majka... hát... nem tudok vitatkozni a véleményeddel azt hiszem. :)
Hmmmm.... felejtsük, ha lehet, tényleg nem bírom. Bocsi :)
Hááát én évente egyszer kb megnézem. Nagyon nagyon kevés olyan film van, amin igazán jókat tudok nevetni. Ez olyan.
A többi valahogy még nem jött szembe velem. :)
Macskajaj hááát határeset nálam. Megnéztem, de nem rajongok érte.
Üvegtigris és az Indul a bakterház remek.
Amik nálam még ilyenek az Eperjes filmek. Imádom a pasit. A Legényanya.. kééész :)
Most Szőke kóla halálra nevetem magam mindig rajta, annyira ferde. :))
Ne mondd, hogy birod Torrentét... egy világ dőlne össze bennem... :)
Annál gusztustalanabb filmet szerintem még nem láttam. blllleeeee :)
most nézem ezt a piszkos gonosz családos történetet, hát mit is mondjak...kell ehhez a filmhez egy bizonyos hangulat...mondjuk még csak a felénél tartok, de sok jó tulajdonságot és embert nem találtam benn.
Hál Isten nem vagyunk egyformák. Ez egy olyan jellegzetes görbe tükör a társadalom számára. Inkább még egyszer a macskajaj, vagy ha jót nevetni akarok akkor az üvegtigris v. az indul a bakterház. Esetleg torrente? :)
Letölthetem ezt is, nekem mindegy. Az a baj, hogy már kb 3 ra mondták, hogy tuti jó, ez mindent lejátszik, ez aztán a szipi szupi... aztán itt vagyok és kiderül, hogy még ez kell hozzá meg az, meg ki tudja mi.
Mindegy, letöltöm. Köszi :)
Csak lassan át kellene nézetnem a gépemet valakivel, mert rengeteg "szemét" van már rajta szerintem. Sok mindenről már elfelejtettem, hogy miért is került rá...
az a baj, hogy ezeken a mozioldalakon nem lehet hozzárendelni lejátszóhoz, csak ami azon az oldalon van azt használja. Mondjuk számítógépszakik biztos meg tudják oldani. De lehet hogy csak le vagyok maradva... :)
az enyém egy háborús köntösbe bújtatott jellegzetes amerikai szerelmi történet, egyetlen pozitívuma: a jó elnyeri jutalmát, teljes happy end. :) felejthető, mondjuk már holnapra :)
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba