Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Ezt írtam lent, amire reagáltál: "Neked mindig felettébb furcsa és közben 20-szorozást moziztál végig az elmúlt 2 évben..." Mi az, ami ebben nem igaz szerinted?
Ez teljesen mindegy nekem sincs bitcoinom s nem is lesz.Ha van neked akkor csak virtuális értéke van mert értéke csak akkor lesz ha a számládon lesz és elköltheted.
Várd ki a végét Trump az Fbi vagy a Cia halálra itélheti egy perc alatt.Nincs érték mögötte mint az aranynak vagy bármilyen részvénynek kötvénynek stb.
az egyik legnagyobb előnye, hogy a pénzügyi establishment masszív buborékot fújt benne:) nem véletlenül, hiszen ez semmilyen veszélyt nem jelent rájuk...
2015 novemberében masszívan 1200 USD fölé vártam - konteós alapon - ezt a hülyeséget (akkor vmi 350 USD volt), oszt ezt 2016 végén 1000 USD környékén módosítottam, hogy szerintem már csúcsközelben vagyunk azt tényleg elrontottam linkelgessünk?
Évek óta próbálják összemosni. Sikerült szerinted? Másik: az anonimitás nem a hátránya, hanem az előnye... Ez az egyik legnagyobb értéke, meg a mindentől vett függetlensége. Ha ezek nincsenek, akkor most nem is beszélgetnénk erről a témáról, mert már rég hamvába holt volna az egész...
szerintem más a szitu mivel a bitcoin úgy ment csúcsra, hogy az össz kripto-piac a korábbi csúcs alatt van, a bitcoin nélküli kripto-piac pedig jelentőset csökkent plusz meglepően nyugodtan oldalaz most a bitcoin... nem állítom azt, hogy összeomlik az egész kártyavár, de felettébb furcsa ez...
a "total market capitalization" azonban nem tudott feljebb menni, a "total market capitalization: excluding bitcoin" pedig még rosszabbul teljesít... https://coinmarketcap.com/charts/ ami továbbra is furcsa...
Ja, és a k.. Vaist... N ba...a már meg a Windows alsó.. Rendű programozóit, hogy muszáj volt megint vmi marhaságot csinálni... Pl egymás mellé rakni a turn off meg a hibernate menüt... Mikor növeszt már magának agyat ez az untermensch faj... Brrr nem elég a genetikai hulladékoknak, hogy a hidegháborúban kis híján kipusztult az emberi civilizáció....
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.