Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Satoshi állítólag az elején generált magának egymilliót , így most dolármilliárdosnak számít. Szerintem, ha tényleg létezik, ő sem gondolta, hogy idáig mehet, de hát most minden elképzelhető. A budacash is 15 évig működött, meg a qvestor is nem akármilyen befektetőknek kezelte a vagyonát. Akkor omlanak össze az ilyen kártyavárak, mikor már mindenki elhiszi, hogy ez nem dőlhet be. A bitcoinnak mivel nincs teljesítménye, csak fiktív ára létezik, ami nem függ össze az értékével, mert az minimális.
Gratulálok a nyerődhöz! 3 év alatt volt nem is egy olyan papír - mondjuk nem magyarok és nem olyan "korrupt hypre" gondolok, mint a Mészáros papírok -, ami simán 10x-re ment. Ez persze most nem kötekedés, ne érts félre, de vannak, amik hoztak ennyit. Ha valaki a kezdeti centes árfolyam óta benne van, na ő valóban elmondhatja, a történelem egyik legnagyobb hozamát érhette el :) - legalábbis százalékosan, mert nominálisan nem tudom ki volt az, aki ebbe a tőkéjének jelentősnek számító részét "befektette" és emiatt már soha többet nem kell dolgozzon sem ő, sem az unokája :)
Szia Pénznyelő! 1k. (1 ezer konti) shortom van bux 1712 re. Long lábon tőkeáttételes mol, kifizetett OPIMuS és zárolt konzum, cig határr idöm van. Kérdés decemberben átkössem vagy csak a januári ámokfutás után nyíssak bux shortot a pozició komoly nyereségével megnővelve? Üdv Tomi bácsi.
Figyelem! Nagy zuhanás lesz jövőre!
Minden kopajka rally előtti long poziciómat ajánlásomat fedeztem, zártam. Semmi nemű kockázatot nem kivánok megosztani illetve a piacok irányváltásából eredő kárt enyhíteni!
Hasznos tőzsdézést!
Buxer and Partners.