Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Köszi, mindet archiválom. Óráson az arany és az ezüst is túladott, ezért gondolom, hogy inkább felfelé megy.
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 14:57
16:00 ISM adatig itt mozgunk. Utána várok nagyobb volatilitást. Egy le majd fel. Ha az ezüst megy az meghúzza a bányákat is, csak ne legyen recessziós hangulat. Amit már fűt a mostani növekvő munkanélküli adat. . Türelem, mozi tegye a dolgát a piac…. Ahogy szokták mondani külföldön ma mangot szeretnék enni!
Eur/huf tl60- ból ma szálltam ki. Szép haszonnal. Kellett a pénz dollárváltásra :) az meg ment ki külföldre…. abból arany és kész a tervem. Csak még egy picit essen az az arany …. Végső cél 2700+ lesz.
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 14:32
De szép lenne egy 2630 - 2640 közötti még arany vétel. Egy kis leszúrás még nem ártana! Türelem most kell meg száraz puskapor :)
Richterre rábeszéltem magam. Meglátjuk még figyelem. Bux TL66 és 67 is elég vonzó. Commerz tl37 meg az idei csodapapír csak ki kell fogni egy két nap beesést és jó DAX hangulatot.
Hozzáadtam egy 2643 arany pozíciót. Max a stop kivág. Stopom 2633. Ha kivág a stop lentebbről nekivágok a függő pozíciókkal de dupla pozíció mérettel. Lentebbi stop 2623. Ami régi nyitott pozi azt is tartom az hetekre van. Hosszabb távú menedék. tp 2657 2663 2667 . 101 alatti aranynál mehet feljebb is. De kiszámíthatatlan mi lesz , csak a dollárra alapoztam.
Törölt felhasználó2024. 10. 03. 13:53
Most megingót a DXY! Figyeljétek! Ha beesik a fém kilő!
elolvasom Nedden milyen adatokat hozott mára -reméljük ma is lesz egy ezüst felkörünk már csak a változatosság miatt is-arany vlátozatlanul szar pedig ugy kidobnám már...
örülök h segitettem :) ricsit higitottam kicsit az alja elott nem sokkal 44ben, de meg igy is 1660 az atlagom belole :/ remelem nem sokaig tart ez az alapot. ezustot a mai eddigi aljon sikerult visszavennem
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)