Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A legtöbb USA adat ma a dollárt erősíti. Lényegében csökkent a munkanélküliség, nőt a kereskedelem. Megjyílt az út a puha landolás felé. Ez jó a részvénypiacnak, kevésbé a nemesfémeknek. De ez csak egy átmeneti esést kozhat.
Sokan fentebb vettek ők tartják és várják, hogy pozitív jelet kapjanak. Meg ne feledjük sok pénz tőle égett el az utóbbi hetekben! Ja meg még nyári szabadságok is most vannak. Türelem ne aggódj! A pozíciód nem most van a legnagyobb veszélyben sőt!
Mert mindenki megvette már,aki figyelt. Nagyon kemény a run, az első beavatkozási lehetőség majdan szerdán lesz a holnapi nap után, ,ezt érdemes szem előtt tartani.Én a nyertes pozikat lassan csökkenteném,realizálással. De minden kovács lehet a maga szerencséje.
Törölt felhasználó2024. 08. 15. 14:16
Nekem vègig az az érzésem erős lesz a hétfő kedd. 😂 kezdünk alakulni azzal nem kell foglalkozni mennyi TL 26 öt vettek ma eddig…
Bizony, amelyik certifkát eddig megúszta az nem most fog kidőlni! Sőt! Hétfő kedden fémre fontos USA adat se lesz. Egy Kínai alapkamat a legfontosabb az ünnepre. Ha meg kitör a háború az az elején segítheti az aranyat így az ezüstöt is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)