Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az iparkodás, szorgalom mindig becsülendő! Elkezdett nagyon ütni tegnap a kemo. Mára jobb kedvem van az ópiát után..... Lehet ezért nosztalgiázok itt össze-vissza.
https://images.analyzzerai.com/C8FE10A706DF448A396ECFB27202979A/H4/1FA8981B99A87CAC3C239B1A28711273.png . Erősödést látunk de szerintem vagy valami disznóság van vagy még a vihar előtti csend műve az amit látunk. . Brókerem mai friss ajánlata: 391.892 ellenállás szint felfelé irányuló áttörésére várunk, amely befejez medvecsapda forduló alakzatot HOSSZÚRA fogadáshoz. Csak a 387.619 lefelé irányuló áttörése szüntetné meg a bika forgatókönyvet és juttatna el bennünket a SHORTOLÁSHOZ. Tehát bika mint amit elvárunk. 387.619 a stop! És akár forduló. . Vigyázz! Ma a nagyok nem kereskednek, de a kishalak jól lakhatnak!
Köszi Ff. Korábban már elkezdtem olvasni, meg a gyertyákat is, de még nem bírok felfogni semmit a köhögéstől és egyéb folyadékoktól. Még egy bevásáró listát sem tudok összeállítani :( A lapon semmi nem találhó szerintem sem, viszont a google elsők közt adja be ezt a tudástárat. Érdekes.
** Csökkennek az aranybányászok részvényei, nyomon követve a nemesfém árak esését GOL/** Az azonnali arany XAU = 0,3%-os esés, 2636,31 dollár/uncia, a befektetők pedig arra várnak, hogy a jegybank 2025-ös kilátásainak felvázolásával egy kulcsfontosságú US Federal Reserve döntés alakuljon ki a piaci hangulatban és az arany pályáján.** A legjobb bányászok Newmont NEM.N és Barrick Gold ABX.TO 2,2%-kal, illetve 1,7%-kal csökkentek** A dél-afrikai Harmony Gold bányászok amerikai tőzsdén jegyzett részvényei a HMY.N 1, az AngloGold Ashanti AU.N 1,1%-ot, a Sibanye Stillwater SBSW.N pedig 1,8%-ot esett** A kanadai Agnico Eagle Mines AEM.TO és Kinross Gold K.TO bányászok 1,8%-kal, illetve 1,5%-kal csökkentek
https://ibb.co/Wx2VCDq . most néztem meg a kedvenc Metatraderemben. Itt valami disznóság van! . Várj! Azt várjuk, hogy a dollár gyengülni fog a kamatvágás miatt. Tehát 1 dollárért kevesebb forintot kell majd adni. Most ugye jól látom egyre több forintba kerül egy dollár? Valami zavart érzek az erőben! . Köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmet! keresem az okot.....
Köszönöm! Én tényleg "fémes" szaki vagyok. imádom, nehéz és már nem tehetem. Így kereskedem vele, de egy kis Al öntödét szívesen vennék vagy beszállnék. Arra még van erőm. :) sőt.
https://www.youtube.com/watch?v=vxpJb5J6tAU . Imádtam a hivatásom, a Csepel Vasműben szereztem a filmen látható tapasztalatokat de persze az nem volt ilyen "fejlett" mint amit a fim mutat! Itt úgynevezett alkimisták alkalmazott vegyészek dolgoznak. A Kohóipar ugyanis vegyészet. Most nehéz időket élek (betegségem miatt) így szívesen nosztalgiázom azokról az időkről amikor bizony én is ott álltam az olvasztónál. Indítottam a csapolást és ott rajtam kívül csak a Jó Isten volt aki megvédett. . Nem lehet átadni filmen ez milyen sokkoló élmény! Több száz tonna olvadt vasat beötvözni. Döbbenetes energia van, iszonyú mennyiségben. Itt ha valamit elrontok nem véd meg senki. De képzeljétek az alkalmazott kémikusok mint öntők, kohászok sokat tanulják a rutin műveleteket. Itt a mérnök is munkásruhában van. Ez az igazi nehézipar mint a bánya is. Legtöbb ember azt mondaná nincs az a a pénz, hogy odaálljon az olvasztóhoz, vagy az öntő placcra. Én ha egészséges lennék, erre vágyom. Tenném! Hihi. Csak egy kis frissítő nektek ez a komment, hogy tényleg tudjátok, lássátok mi a nehézipar a fémpiac milyen színes és milyen nehéz. De nekem gyönyörű!
A pingvinek máshol is okoznak hasonlót! :)) Igazából ketten alkalmazzuk nyilvánosan Fibo fórumtárssal és ki is lehetne hagyni az elemzésből a szimbólumot, de...!!! Sok itt a kezdő, vagy régebbi kisbüfi, akinek fogalma sincs a ta-ról! Nekik kell egy megfogható jel", mert java részük a fibo szintekről sem tud semmit és valahogy jelezni kell, hogy hova is készülünk (célár)! Sajnos ez könnyen visszaüt, mert hát előtte azért vannak akadályok is, ami fel van tüntetve, de azt sem ismerik, vagy veszik tudomásul, ahogy az előbb már jeleztem! Ez van.. Aki tőzsdézik, annak valamennyire képezni kell magát technikailag (ta) is, mert sok bukótól menekülhet meg! A funda nem minden és nincs ott örökké!!! Nálam az elemzés publikálása abból indult ki és ez volt az egyetlen és fő szempont, hogy ne a tetején vegyünk és az alján adjunk el a pingvinnél! Ezt jeleztem velük! Aztán jöttek a finomítgatások, stb, de megmondom őszintén, hogy belefáradtam!!!
Remélem jól bírod. Ki kell tartani. Használj opiat fájdalomcsillapítót, anyámnak is azt írták. Segít. Már ha engedélyezi, és javasolja az orvosod és a kezelőd természetesen...... Keletről nyugatra megy az arany. Fura. Évszázadokig fordítva volt. (történelem) De szerintem az új központ Szingapur lett a Londoniak körében......
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)