Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
"Olaf aki megérdemelten bukik, mert szerintem rossz" - na ezzel az állításoddal egyetértek, olaj egy fatökű pöcs, de nagyon nem is találni aktuálisan értelmes német politikust. Talán Merz, mert belelát múltja alapján a gazdaságba is és tud kemény lenni, ha szükséges.
Kedd van és ma sem várunk túl sok adatot. Már mindenki a PCE inflációs jelzésre figyel. USA vegyesen zárt Ázsia vegyesen nyitott de a hangulat a rv. Piacokon optimista. . Ázsia Nikkei ,ASX piros de Hong Kong zöldben indul. 6:00 Japán CPI - jó lenne ha az inflációjuk nem növekedne. 9:30 Hong Kong külker adatok . Európa Csendes lenne ha nem lenne annyi robbanás a szomszédban. . Amerika 16:00 mikor megkapjuk a lakásépítési és kereskedelmi adatokat - ez csak a dollár miatt fontos. - Igaz az mozgatja az egész világot:) . Kedd akkor nézzük meg a két legfontosabb hazai fémpiaci alapot is! OTP Föld Kincsei nagyot esett Erste Arany Alap nagyot emelkedett . Én tartom amim van. Elvileg egy hónap végi zárás okozta esés jó lehet vásárolni, de ha mégsem vág a FED akkor az bukó. Így csak biztonságos eszközben lehet gondolkodni! Érdemes lehet a veszélyesebb certifikátokat is biztonságosra cserélni. Igaz kevesebb a haszon de bármi jöhet. Tudjátok itt a kapzsiság az aranyláz nem jó tanácsadó.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)