Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem most megindulunk fel. Én akár kisebb veszteségnél is de zárnám a nemesfém pozíciókat! Ne most legyünk mohók ha nullára jövünk zárjunk! . Be fogunk állni eszközbe és trendbe de ennek ki kell alakulnia! . Ma kamatvágás után váltsátok az aranyat!
Azt gondolom néha van aki kételkedik. Tegye és joga. imént lefotóztam a nagy arany zuhanásban én hol állok. Megint pluszban. (ezért sok évet fizettem) . Vaze én nem certifikátos vagyok. Sok évem ment rá míg megismertem ezt a piacot. Sokat vesztettem, de lassan egyre többet nyertem! Én nem vagyok önző. Olyan óriási ez a piac, hogy teljesen mindegy vitatkozni. Én mindenkit önzetlenül próbálok segíteni! . Köszönöm!
Én vagyok a gonosz, mindenkit félre akarok vezetni! Nekem konkrétan saját érdekem, ha Ti rosszul jártok! Ismerlek mindőtöket! Én örök életű leszek, ezért minden halandót a bajba sodrok! ....... A fenti nyilván vicc, HMMM , köszönöm!
Venni akartam OTP shortot, de nem jött fel értem. Lehet jobb is, holnap jelentés, szerintem megnézzük még a 20.000 fölötti szintet,de onnantól nincs kegyelem.
Végre MOLly-sok is tudnak egy kicsit örülni. Rájuk fér ennyi szar nap után. Tényleg nagyon szurkolok nekik, mert mostanában minden elszáguldott mellettük.
én vettem vissza 97est.. holnap reggeli meghuzasban - remelem - megvalok tole szeretettel, bár lehet inkább megvárom vele a tavaszi 22k-t.. :D shortot nem mertem nyitni. ricsit nem figyeltem, miutan megvolt az ontes utan a visszazárás, már nem jött le hozzám, pedig 2k 45ösre vevő voltam. viszont helyette záróban zsákoltam 110 richter részvényt. :) meglátjuk, ha csak annyi lenne az oszti mint idén + 12k-ig felmenne, már az netto 10,5% hozam lenne ezüst maradt. 800 db 33as amit nem gondoltam volna, hogy az eurhuf short mekkorat hozott volna ma. sajnos tegnap reggelre kiutottek belole, vissza meg nem volt humorom szállni, pedig nagy kasza volt ott ma, grat aki megjatszotta
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)