Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egyelőre 3000 XAU/USD elhalasztva. Aki belevett annak kell egy módszer, hogy ki tudjon szállni a magasan vett poziciókból. Nézzük mit tehetünk! -kézenfekvő a Martingale rendszer. De nem biztos, hogy ez jó! -türelem és biztonságos eszközbe való áttelepítés , én ezt priorizálom -tartás sokáig
Ez most 4 év óriási bizonytalanságot fog hozni. Elvileg jó lesz ez az aranynak, de meg kell várni az első Trump admin lépéseket! Ami csak januártól lesz!!!
A mester nem én vagyok! De van tervem. Trump keze valahol meg van kötve! Nem okozhat újra pénzszórást mert a kötvénypiac kamatterhe nem bírja el. Trump a győztes aki a mindenkori legidősebb elnök aki megkezdi tevékenységét. Trump véleményem szerint nem lesz túl nagy ígéret betartó. A szenátus lesz a lényeg az meg nem szenilis , öreg, bűnöző , hülye! - Trump szerintem nem fogja tudni végigcsinálni a beígért kampány ígéreteket. Oka, saját pártja lesz!
Igen, ez kevesebb kamatvágást ígér. . Látod, van egy olyan hit ha infláció akkor arany. De ez nem igaz! Infláció akkor kötvény. De vannak más országok is és régi gondolkodásuak is.
A defenzív szektorokból ezzel szemben kitáraztak és túlzsúfolt nemesfém long pozíciókban is jöttek heves eladók, többek között annak köszönhetően, hogy „Amerikában mégsem tört ki a polgárháború”.
Szintén tankönyvi és a konszenzusnak megfelelő módon erősödött a dollár az euróval szemben – ugyanakkor nagyon látványos volt, hogy a fejlődő piaci devizák egy részéről ez már nem volt elmondható.
A piac egyre kevésbé optimista a jövőbeni kamatvágásokkal kapcsolatban az inflációs várakozások emelkedésének köszönhetően, miközben Donald Trump korábban kijelentette, hogy az elnök véleményének is helyt kellene adni a monetáris politikai döntések meghozatalakor. Ennek konkrét formájára azonban még nem született terv, de Trump tanácsadói szerint azért nem akar majd „ a szobában lenni”.
Ok, remélem sikerül. Még csak a legutolsó tételem van pluszban, de már ez is valami. Ne törődj a mínuszolóval, végigment mindenkin. Emelkedés soha nem tetszik neki.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)