Sokan várják a paritást, de könnyen megeshet,hogy az 1,05-ös szint alatt az illetékesek már nem szívesen látják a dollárt. Ahhoz, hogy ez a szint meg legyen védve nem kell pénznyomda, se alacsony kamat. Bőven elég, ha mindig kitáraznak az eddig megvett részvényekből, akkor, amikor a környékre ér az árfolyam. Ekkor irgalmatlan mennyiségű méregdrága dollár fog az egész világ rendelkezésére állni. Mekkora buli bakker. Szerintem ezért nem fog paritás alá menni az E/U és ezért nem mennek jól látható szintek fölé az indexek sem.
Ne felejtsük el, hogy a 3 QE program fiktív dollárjai óriási mennyiségben, hozammal együtt ott vannak lefagyasztva a részvényárfolyamokban. Nem fognak benne maradni örökké. A semmiből teremtett pénzt egyszer el kell majd tüntetni, a hozam viszont meg fog maradni. Vagyis a valódi pénz megint átvándorolt mások kezébe.
Én úgy gondolom,hogy valahol 1,02 körül lehet vége az 5 hullámnak.Ha világrengető hír nem jön,akkor én onnan egy hetesen látható nagyobb korrekciót várok 1,17 -1,20 környékére.A paritás alatti ár csak ezután várható,de erre sem vennék mérget,mert az előbbi hullám már akár trendfordulót is hozhat.
akár előbb is...de idén nagyon túlzás lenne, ahhoz még kell valami funda.
egyéb dollár kereszteket nézve azért egy pattanás is lehet belőle nagyobb korrekció formájában.szerintem.
a ma reggeli harmadik gyengécske föl volt a harmadik alkalom, h nem tudtam shortba lépni.mindig sikerül 1-3 pippel lemaradni igaz ma délelőtt több kellett volna.
Ahogy nézem más a koncepció...korrekció nuku rövid hét miatt előre siet. Szóval nyomják ezt lefelé ahogy bírják.
Kíváncsi leszek, h ezután a szép H4-es gyertya után délutáni adatokra mi lesz a reakció.
EUR/USD