Nekem ez sz utolsó H4 gyertya gyanús. Tudom hogy önmagában nem jelent semmit, és hajlamos vagyok a gyertya formációknak nagyobb jelentőséget tulajdonítani,de azért az egy bullish gyertya. Ami viszont ellene szól hogy az lett volna az ötödik, hogy a font kereszt, amely azért eléggé együtt mozog az euró val mintha még nem tartana ha végén ott tényleg csak egy negyedik lenne- igaz brit adat is gyenge volt. A délutáni holnapi amcsi adatok pedig teljesen bekavarhatnak.
Arra gondolok, hogy ha még nem volt meg lefelé a 5. hullám, akkor jöhet csak mindössze 1,186-ig, majd onnan le 1,178-ig kvázi mint A pötty. Utána 3-as alakzattal fel 1,19 körülre majd onnan újabb impulzus le 1,165 körülre.
Igaz a harmadik hullám négyesébe ritkán mászik bele... Ha ez egy negyedik az ötödik előtt és nem az eddigi esés korrekciója...az a H4 gyertya ebből a szempontból nem rossz..
Aranyra ritkán kötök, de tegnap bejelezte az eladást, bekötöttem. Bejött. Pedig elvileg itt a 2. Covid hullám, az aranynak nem esnie kéne. Szóval az USD erősödik, és egyelőre van benne kraft. Mondjuk EURUSD, dollár index, arany is elérte egy csatorna szélét, ez most megfogta.
EUR/USD