Szerintem szabálytalan lefutású korrekcióban vagyunk (5-ön túltolt B, aztán innen már jöhet a C pont az A hullám 1,62x, v 2,62x. Meglátjuk. A házat azért én sem tenném fel rá. :)
Nálam 1.2010 ről fordult. Nem merek mondani semmit. Indikátorok szerint jöhetne egy lefelé kör, eddig jó a H4 gyertya is,utolsó emelkedés trendvonalát törte.
Longom nem kötött be, rossz helyre tettem. Brrrr... 1.196x kicsit megpihen. FED nek hála nagyon egy az irány... meg a visszatesztek is elmaradnak. Naposon divergencia de ugyan itt van hely még bőven felfelé. H4 túl vett.
H1 alakzat felül írva, de nem is zászló. Simán csak megy. Majd kiderül h durran-e. 1.1960-70 köze vártam múlt héten most se feljebb érdemi visszahuzas nélkül.
Ma végig az a maszatolás várható. Az angoloknál bank holiday van talán majd egy kicsit jobban mozog usa nyitva tartás ban. Érdemleges makroadatok holnap addig ez a konszolidálni mozgás várható. Út héten kialakult háromszög alsó vonalaról megpattant. Ez is a további bullish mozgást erősítő. Érdemleges visszahúzás nélkül nem látok long beszállót. Short még kanyarba se, max 1.1830 elszáradt esetén.
Őszintén szólva nem igazán érdekel hogy hova kellene idén még mennie 1,26 vagy 1.08 nekem mindegy. engem csak az érdekel hogy jövő héten hova megy… abbol kész a profit nem a jósolgatasból( bár elismerem valaki abból is pénzt csinál). Eleve Daytradet csinálok szóval kevéssé izgat hogy mi lesz hónapok múlva. Ahogy eddig láttam az évek alatt még a bankok se igazán találják el fél egyéves prognózisaiKban az árfolyamot. Mármint azokban prognózisaikban amelyek nyilvánosak.
Amíg a FED nyomja pénzt és fundasan nem lesz valami a jelenlegi helyzethez képest lényeges változás mitől erősödne a dollár ??? A választások lesznek az meg lehet érdekes.
Hát, szerintem meg ellenkező irányba fog menni. Idén le kellene mennie 1,08-ig, aztán ismét felpattanás. De ezt heti és havi charton látom, de ehhez most már azért illene fordulnia. A piac viszont nem ezt az elképzelést támogatja ahogy most nézem. 1,2-t várom maxra aztán bukórepülés, ha tévedek, akkor szomi leszek. DXY olyan 89-ig mehet le, aztán ott is fordulatot várok. USD/HUF-ban mi az elképzelés részetekről? Amit most látok naposon, akár 280-ig lebukhat.
EUR/USD